Dolar borçlananları ayaklandıracak tahmin! İslam Memiş'i duyanlar döviz bürolarına akın edecek

Dolar borcu olanları yakından ilgilendiren haber geldi. İslam Memiş'i duyanlar döviz bürolarına doğru yönelirken yni tahminler yapıldı. Önümüzdeki 5 güne dikkat edilmesi gerekenler haberimizde.

Dolar borçlananları ayaklandıracak tahmin! İslam Memiş'i duyanlar döviz bürolarına akın edecek

Piyasalar hakkında öngörüler yakından takip edilirken altın ve para piyasaları uzmanından dikkat çeken açıklama geldi. Önümüzdeki beş günlük süreyle beraber dolar ve altın yükselişe geçerek 30 TL seviyelerinde TL'nin değer kaybetmesiyle aynı oranda düşüşler yaşandı. Bununla beraber dolar yatırımcısı ise meydana gelen yükselişle büyük kar elde edildi.

İslam Memiş, dolar kurunun yükselmesiyle değerlendirme yaparken borsa İstanbul üzerinde yüzde iki oranında artışlar yaşandı. Uzman isim bu duruma ek olarak euronun ise Türk Lira karşısında değer kaybettiği belirtildi. Euro kurunun 32,99 TL seviyeleriyle beraber İslam Memiş, bu yıl euronun 50 lira seviyeleriyle çıkacağına işaret edildi. FED'in faiz kararıyla beraber ons altın tarafındaki baskının devam edeceği sunuldu.
dolar islam memiş
6 ŞUBAT GRAM ALTIN FİYATI
İslam Memiş daha önceki değerlendirmelerle beraber altın fiyatlarının giderek artışlar dikkat çekti. Uzman ismin gram altın hakkında öngörülerini açıklarken fiyat aralığıyla beraber 2.040 TL - 2.070 TL arasında olacağı savunuldu.
Haftanın ikinci işlem günüyle  beraber gram altın alış fiyatlarında 1.972,55 TL olurken gram altın satış fiyatlarıyla 1.989,46 olarak ekranlarda yerini aldı. İslam Memiş'e göre altın fiyatlarında 2024 yılının sonuna ise 3 bin TL seviyelerinde olacağını aktardı.