Doğalgaz faturalarında ücretsiz dönem! Milyonlarca kişinin henüz haberi yok

Kışın başlamasıyla birlikte doğalgaz fiyatları da arttı. Doğalgaz fiyatlarının artmasıyla birlikte bankalar da yeni kararlar açıkladı. Artan fiyat artışları nedeniyle faturalarını ödeyemeyen vatandaşlar, bankaların doğalgaz promosyonlarını öğrenmeye başladı. Detaylar haberimizde..

Doğalgaz faturalarında ücretsiz dönem! Milyonlarca kişinin henüz haberi yok

Artan doğalgaz fiyatları, kış aylarında geçim sıkıntısı çeken vatandaşların hayatını zorlaştırıyor. Düşük gelirli vatandaşlar, bir bölümü devlet tarafından karşılansa da yüksek faturaları ödemekte zorlanıyor. İşte tam da bu çerçevede bazı bankalar doğalgaz tarife kampanyalarını kamuoyuna duyuruyor. Vatandaşlar bu kampanyayı öğrenince araştırmaya başladı.

Bankalar, uygulama veya web sitesi üzerinden faturalarınızı ücretsiz olarak taksitli olarak ödeyebileceğiniz bir kampanya yürütmektedir. İşte bazı bankalar tarafından hazırlanan doğalgaz tarifesi promosyonlarının detayları..

ZİRAAT BANKASI

Bankkart kredi kartı imkanı ile faturalarınızı 31 Aralık 2024'e kadar İGDAŞ veznelerinden, igdas.istanbul'dan ve İGDAŞ mobil kanallarından 6 faizsiz taksitle ödeyebilirsiniz.

Doğalgaz faturalarında ücretsiz dönem

KUVEYT TÜRK

Kuveyt Türk, doğal gaz faturasını kendi bankası aracılığıyla ödeyenlere üç taksit olanağı sunuyor. Kuveyt Türk Bankası'ndan yapılan açıklamada Kuveyt Türk İnternet Şubesinden, Kuveyt Türk Mobil uygulamadan, İĞDAŞ Veznelerinden ve İĞDAŞ İnternet Sitesi üzerinden yapılacak ödemeler 31 Mayıs 2024 tarihine kadar üç taksitte yapılabilecek. Kampanya minimum 100TL, maksimum 7500TL tutarındaki işlemlerde geçerlidir. 3 aya eşit olarak bölünebilen faturalarda ek ücret alınmaz.

VAKIFBANK

Vakıfbank'ın başlattığı kampanya 31 Mayıs 2024 tarihine kadar geçerlidir. Vakıfbank'ın yürüttüğü kampanyayla İGDAŞ'ın veznelerinden ve internet sitesinden yapılan 100 TL'den 20.000 TL'ye kadar tüm fatura avanslarının faizsiz 3 taksitle ödenmesine olanak sağlanıyor.

TEB BANKASI

TEB kredi kartı ile İGDAŞ veznelerinden, İGDAŞ internet sitesi veya bankanın mobil uygulamasından yapacağınız doğal gaz ödemeleri ekstrenize üç taksit halinde ücretsiz yansıyacaktır.