Dikkat! Bu Banka Kartı Sahiplerine Mobil Onayla 500 TL Hediye Para Veriliyor

Ülkemizde kredi ve kredi kartı kullanım oranı son zamanlarda %125 arttı. Bankalar, bu artışa uyum sağlamak ve vatandaşların kampanyalardan faydalanmasını sağlamak amacıyla yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Ziraat Bankası da bu kampanyalara bir yenisini ekliyor ve banka kartı olanlara özel olarak 500 TL hediye para sunuyor.

Dikkat! Bu Banka Kartı Sahiplerine Mobil Onayla 500 TL Hediye Para Veriliyor

Ziraat Bankası tarafından duyurulan bu kampanyaya katılmak oldukça kolay. Eğer siz de banka kartınızı kullanarak avantajlı alışverişler yapmak isterseniz aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  1. Adım: Ziraat Mobil Uygulaması veya Resmi İnternet Sitesi
    • Kampanyaya katılmak için Ziraat Mobil uygulamasını veya resmi internet sitesini kullanabilirsiniz.
  2. Adım: Anlaşmalı Mobilya Sektöründeki Firmalardan Alışveriş Yapın
    • Kampanya kapsamında hediye parayı alabilmeniz için alışverişlerinizi Ziraat Bankası ile anlaşmalı olan mobilya sektöründeki firmalardan yapmanız gerekmektedir.
    • Her 7.500 TL ve üzeri alışverişinizde 250 TL hediye para kazanabilirsiniz.
    • Toplamda en fazla 500 TL Bankkart Lira kazanma şansınız bulunmaktadır.
  3. Adım: Hediye Paranız Anında Yatırılacak
    • Kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin kartlarına ödül Bankkart Lira tutarı anında yansıyacaktır.
    • Kampanya süresince mobilya sektörü dışındaki e-ticaret siteleri veya fiziki üye işyerlerinden yapılan mobilya alışverişleri kampanyaya dahil edilmeyecektir.
  4. Adım: Kampanya Süresi
    • Bu kampanya 31 Temmuz tarihine kadar geçerlidir.

Kampanyadan Kimler Yararlanabilir?

para-6.webp

Bu kampanya, bireysel Bankkart, Bankkart Başak ve Bankkart Business sahipleri için geçerlidir. Kampanya süresince bir müşteri en fazla 500 TL Bankkart Lira kazanabilir. Harcama tutarları, Bankkart'ın kredi kartı ve banka kartı özellikleriyle yapılan işlemler dikkate alınarak hesaplanacaktır. Kampanya süresince yapılan işlemlerin iade veya iptal edilmesi durumunda, verilen Bankkart Liralar geri alınacak ve hesaba veya kredi kartına borç olarak yansıtılacaktır.

Ziraat Bankası'nın bu kampanyası, banka kartı sahiplerine mobilden onay vererek hediye para kazanma fırsatı sunuyor. Siz de avantajlı alışverişler yapmak ve 500 TL hediye parayı anında kazanmak için Ziraat Mobil uygulamasını veya resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Unutmayın, kampanya süresi 31 Temmuz'da sona eriyor, bu yüzden acele edin ve fırsatı kaçırmayın!