Dağ gibi borcu birikene 60.000 TL destek! Garanti Bankası'ndan sürpriz kampanya

Borç kapatma kredisi arayanlara müjdeli bir haber verildi. Garanti Bankası hesabınıza 60.000 TL yatıracak. Sıcak paraya ihtiyacı olanlar haberi alır almaz şubeye akın etmeye başladılar.

Dağ gibi borcu birikene 60.000 TL destek! Garanti Bankası'ndan sürpriz kampanya

Kurban Bayramı'na bir haftadan az bir zaman kala vatandaşlar nakit ihtiyaçlarını Garanti Bankası'ndan karşılayabiliyor. Peki Garanti Bankası 60.000 TL'lik borç kapatma kredisine nasıl başvuru yapılır? Garanti Bankası, borçlarını tek çatıl altında toplamak isteyenlere 60.000 TL 'Borç Çözüm Kredisi'ni yeniden başlattığını duyurdu.

Nasıl başvurulur?

Şubeye başvuru: İlk seçenek kimliğiniz ile Garanti Bankası şubesine giderek kredi başvurusunda bulunmaktır. Banka personeli başvurunuzda gerekli belgeleri tarafınıza gönderecektir.

İnternet Bankacılığı: Garanti Bankası'nın 'İnternet Bankacılığı' üzerinden de başvuruda bulunabilirsiniz. Bankanın resmi internet sitesine giriş yapıp kredi başvurusu için hazırlanan formu doldurmanız yeterli.

Garanti Bankası'ndan sürpriz kampanya

Mobil Bankacılık: Garanti BBVA'nın mobil uygulamasından kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Uygulamayı kullanarak başvurunuzu kısa süre içerisinde tamamlayabiliyorsunuz.

Telefon Bankacılığı: Garanti Bankası'nın Müşteri Hizmetleri aracılığıyla telefonla da kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Bir müşteri temsilcisi başvurunuzu alacak ve gerekli tavsiyelerde bulunacaktır.

BORÇ KAPATMA KREDİSİ ŞARTLARI

Sıcak nakit ihtiyacı olan vatandaşlar, Garanti Bankası'nın sağladığı 60.000 TL borç birleştirme kredisinin koşullarını merak ediyor. İşte; "60.000 TL finansman koşulları nelerdir?" sorusunun cevabı:

Kredi başvurusu yapabilmek için en az 18 yaşında olmanız gerekmektedir. 18 yaşını doldurmuş olan herkes gerekli şartları taşıması halinde kredi başvurusunda bulunabilmektedir.

Krediye başvurabilmeniz için düzenli bir gelirinizin olması gerekmektedir. Serbest meslek sahibi iseniz, bu maaş bordrosu ya da gelir belgesi şeklinde istenebiliyor.

Başvuru sahibinin kredi itibarı, kredi verme sürecinde önemli faktörlerin başında gelir. Kredi notu yüksek olan kişiler kredi başvurusu yaparken avantajlı olabilir. Başvuru yaparken ayrıca kimlik, ikamet kartı, son üç aya ait fatura gibi belgeleri de ibraz etmeniz istenecektir.