Cumhurbaşkanı 25.000 TL ödemeye onay mührü bastı! Bayram öncesi başvuranın hesabında

Bayram öncesi vatandaşa müjde! Nakit ihtiyacı olan vatandaşa kamu bankalarından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kredi kampanyası geldi. İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı 25.000 TL ödemeye onay mührü bastı! Bayram öncesi başvuranın hesabında

Bayramda nakit paraya ihtiyaç duyacak vatandaş için Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı ile kredi kampanyası müjdesi geldi. Devlet bankalarından başvuru yapılacak kredi kampanyasının tüm ayrıntıları haberimizde…

dizi

EMEKLİ, MEMUR, ASGARİ ÜCRETLİ İÇİN ŞAHANE BAYRAM JESTİ! 25.000 TL ONAYLANDI

Emekli memurlar ve asgari ücretliler için son dakika bayram jesti. 25.000 TL tutarındaki ödeme Cumhurbaşkanı tarafından onaylandı. Asgari ücretliler, memurlar ve emekliler, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde artan nakit ihtiyaçlarını karşılamak için çözüm arıyor.

Milyonlarca insan ekonomik kriz nedeniyle zor günler yaşarken, hükümetler de bu krize karşı yeni yöntemler geliştiriyor. Kurban Bayramı öncesinde insanların bütçelerini rahatlatacak yeni bir formül ortaya çıktı.

Emeklilere, memurlara ve asgari ücretlilere Cumhurbaşkanı onayıyla 25 bin TL tutarında nakdi yardım yapılacak. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'a haklar verildi. Başvuruda bulunanlar, tatilin hemen öncesinde faizsiz tatil kredisi alabilecekler. İşte kamu bankalarının sunduğu bayram kredisi fırsatları hakkında bilmeniz gerekenler…

CUMHURBAŞKANLIĞI ONAYLI BAYRAM KREDİSİ GELİYOR

Milyonlarca Türk vatandaşı ekonomik açıdan zor bir dönemden geçiyor. Özellikle bu yıl insanlar aldıkları ücretlerle geçim sıkıntısı çekerken Kurban Bayramı'nın yaklaşması kaygıları artırdı. Nakit akışında sıkıntı yaşayan vatandaşlar için de hükümetten yeni formüller geldi. Cumhurbaşkanı'nın talimatıyla Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan tatil kredisi imkanları başladı. Faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyaları düzenleyen 3 kamu bankası, düzenli geliri olan ve bankaya borcu olmayan kişilere tatil kredisi verecek.

ASGARİ ÜCRETLİ MEMUR VE EMEKLİ BAŞVURU YAPABİLİYOR

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından vatandaşa sunulacak olan kredilerin şartlar ve koşulları netleşti. İlk olarak asgari ücret alan memurlar ve emekliler başvuruda bulunabiliyor. Bayram kredisi isteyenlerin diğer şartları arasında 18 yaşını doldurmuş olmak, düzenli bir gelire sahip olmak ve kredi puanının 1.200 puan ve üzerinde olması yer alıyor. Bu koşulları sağlayan herkes kamu bankalarından faizsiz ihtiyaç kredisinden yararlanma hakkına sahiptir.

25.000 TL’LİK YENİ İHTİYAÇ KREDİSİ PAKETİ BAŞVURULARI AÇILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarafından kamu bankalarına gönderdiği talimat ile 25 bin TL'den başlayan faizsiz ihtiyaç kredisi başvuruları başladı.

 Daha yüksek limitli kredi kullanmak isteyenler, kamu bankalarından 50.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli düşük faizli ihtiyaç kredisi de bulabilecek.

Bayram öncesi halkın ihtiyaçlarına çözüm olacak kampanyaya son kayıt tarihi 31 Mayıs 2024 olarak açıklandı. Başvuru kanalları dijital başvurular ve Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank şubelerinden kolaylıkla başvuru yapılabiliyor. Nakit paraya ihtiyacı olanlar sadece T.C. kimlik numaralarını kullanarak kayıt yaptırabilecekler.