Cebinde 400 bin TL'si olana Renault sürprizi! İkinci el fiyatına sıfır araç satıyor

Renault'nun sıfır kilometreli araba almak isteyenlere 751.900 TL'lik teklifi var. Kredi desteğiyle çok uygun fiyata yeni bir araba sahibi olabilirsiniz.

Cebinde 400 bin TL'si olana Renault sürprizi! İkinci el fiyatına sıfır araç satıyor

Türkiye'de artan araba fiyatları nedeniyle insanlar araba sahibi olurken ciddi maddi sıkıntılarla karşı karşıya kalıyor. Araba ihtiyacı olan kişiler yüksek fiyatlar ile karşı karşıya kalıyor ancak kişisel bütçelerinin onlara uymaması durumunda taleplerini ileri bir tarihe ertelemek zorunda kalıyorlar.

Bu durum hem arabayı almak isteyenler için em de araba firması için sorun teşkil etmektedir. Müşteriler araba alamıyor ancak günlük araç ihtiyaçlarını da karşılayamıyorlar. Bu arada şirketler, zayıf otomobil satışları nedeniyle satışların düşmesinin beklendiği 2024 yılı için satış hedeflerinin oldukça gerisinde kalıyor. Bu nedenle firmalar müşterilerine özel seçenekler sunuyor ve buna uygun promosyonlar duyuruyor.

RENAULT'TAN GÖRÜLMEMİŞ KAMPANYA

Cebinde 400 bin TL'si olana Renault sürprizi

Sıfır kilometreli araba almak isteyenlere Renault'nun çok büyük bir teklifi var. Normal şartlarda binek otomobil kategorisinde olan en küçük araç sayısı bile 1 milyon TL eşiğini aşıyor. Tüm müşterilerin bunu karşılayabilmesi mümkün değildir. Bu parayı ödeyebilecek durumda olanlar bile ekonomik kriz döneminde parasını bu şekilde arabaya bağlamak istemeyecektir.

Bu durumdaki insanlar için Renault'nun alışılmadık bir teklifi var. Renault'nun son teklifine göre, sadece günlük sürüş ihtiyaçlarını karşılamak isteyen kişilerin otomobil yerine hafif ticari aracı tercih etmesi teşvik edilecek. Bu sayede araç ihtiyacınız karşılanacak ve aynı zamanda çok daha uygun fiyata karşılanmış olacaktır. Ayrıca hafif ticari araçlarda sağlanan yakıt tasarrufu araç sahiplerinin maliyetlerini daha da azaltıyor. Bu da araba almak isteyen insanları motive ediyor.

Yeni fiyatlar açıklandı!

Şirket, hafif ticari araç kategorisinde satışa sunulacak Renault Express Van'ın fiyatını 751 bin 900 TL olarak açıkladı. Siz de bu fiyata yeni kilometreli bir araca sahip olmak istiyorsanız kredi seçeneğini de kullanabilirsiniz. Bu durumda 401.900 TL peşinat ödeyen müşteriye 36 ay vadeye sahip 350.000 TL taşıt kredisi verilecek. Bu sayede müşteriler, kolay ödeme seçenekleriyle sıfır kilometreli bir araca sahip olabiliyor.