Cebinde 23 TL'si olanı zengin edecek formülü açıkladı! Altını doları solda sıfır bırakacak

Altın ve dolar yatırım aracı olarak sık sık tercih edilirken Türkiye'de sadece 23 TL'si olanları zengin edecek yeni yatırım aracı gündeme damgasını vurdu.

Cebinde 23 TL'si olanı zengin edecek formülü açıkladı! Altını doları solda sıfır bırakacak

Robert Kiyosaki 14 Şubat ile beraber yaptığı açıklamada, yatırımcıların dikkatini çeken ifadelere değinirken, ABD tahvilleri üzerine azalışların olduğuna ve bankaların sadece altın gibi değerli varlıkların alımıyla ilgilendiğini belirten Kiyosaki, ABD üzerinde düşüşler yaşanmasına dair tahminler yapıldı.

ABD ve dünya üzerinde parasız olmayacağına değinen Robert Kiyosaki, genelde Bitcoin üzerinde tavsiyeleri tek tek açıklarken fakat bu kez bir yatırım aracı için de tavsiyeler yapıldı. Dünya parayla nasıl işleyeceğine dair bilgiler verilirken 1.200 doların altında düşüş olurken gümüş ve bitcoin yükselişinde dikkatli olunması için uyarılar yapıldı. İleriki zamanlara bakıldığında altın için 1.200 doların aşağısına düşeceğini belirtirken gümüşün peşinden ise Bitcoin gelerek önemli bir yükseliş yakaladığı dikkatlerden kaçmadı.

yatırım
Son dönemlerde yatırım aracı olarak tercih edilen gümüş, uzun zamandır herhangi bri Fiziki piyasada 22,80-23 TL seviyelerinde satışı gerçekleşmektedir.

(BU HABER YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR)