CarrefourSA'dan alışveriş yapanlar dikkat! 31 Temmuz'a kadar bu işlemi yapanlar 100 TL'lik bedava alışveriş kazanacak!

CarrefourSA ve Akbank işbirliğiyle Temmuz ayında kaçırılmayacak bir fırsat sizi bekliyor! CarrefourSA Online Alışveriş Kampanyası ile harcamalarınızda büyük avantajlar var. 1.000 TL ve üzeri harcamalarınıza özel olarak tam 100 TL chip-para hediye! Kampanya detayları haberimizde...

CarrefourSA'dan alışveriş yapanlar dikkat! 31 Temmuz'a kadar bu işlemi yapanlar 100 TL'lik bedava alışveriş kazanacak!

CarrefourSA ve Akbank işbirliğiyle Temmuz ayına özel muhteşem bir kampanya başlıyor! 1 - 31 Temmuz 2023 tarihleri arasında CarrefourSA'nın online alışveriş sitesi carrefoursa.com'da yapacağınız alışverişlerde, sadece ilk 1.000 TL ve üzeri harcamalarınıza özel olarak 100 TL chip-para hediye!

KAMPANYA DETAYLARI

1

Kampanya katılımı oldukça kolay! 1 - 31 Temmuz 2023 tarihleri arasında geçerli olan bu fırsattan yararlanmak için Akbank müşterileri, çeşitli adımlarla ödüller kazanabilirler.

Kampanyaya katılmak için, Akbank'ın internet sitesine girerek "Hemen Katıl" butonuna tıklayabilir ya da "WEB" yazıp 4566'ya SMS gönderebilirsiniz. Katılım sağlandıktan sonra, carrefoursa.com'da yapacağınız alışverişlerde 100 TL değerinde chip-para hediye kazanacaksınız!

Kazanılan ödüller anında yüklenecek ve Axess üye işyerlerinde kolaylıkla kullanılabilecektir. Chip-paralar, Axess, Wings, Free, Akbank Kart ve Ticari Kartlar ile bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar için geçerli olup, Bank’O Card Axess puan kampanyasına dahil değildir.

Kampanyadan her müşteri yalnızca bir kez faydalanabilir ve en fazla 100 TL chip-para kazanma şansına sahiptir.

Ödül tutarı, kampanya kapsamındaki en son harcamayı gerçekleştirdiğiniz karta anında yüklenecektir.

Ancak, nakit çekim, eft/havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Ayrıca, kampanyadan yararlanmak için katılım adımlarını atlamamanız gerekmektedir. Juzdan veya SMS ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Unutmayın, kampanya yalnızca carrefoursa.com veya CarrefourSA mobil uygulamasında geçerlidir ve mağazalarda kullanılamaz.

Tüm bu detayları göz önünde bulundurarak, 1 - 31 Temmuz tarihleri arasında hemen alışverişe başlayarak bu avantajlı kampanyadan yararlanabilirsiniz! Kampanyaya katılmak için Akbank'ın internet sitesini veya SMS yoluyla başvurmayı unutmayın

Akbank, müşteri memnuniyetini öncelikli olarak belirleyen ve teknoloji odaklı bir politika izleyen bir bankadır. Müşterilere uygun ürün ve hizmetleri sunarak müşteri ilişkilerini güçlendiren banka, dijital bankacılık alanında da inovatif çözümler sunarak müşterilerine kolaylık ve hız sağlamayı hedefler. Akbank'ın politikası, müşteri odaklılık ve teknolojik yenilikçilik üzerine odaklanarak finansal çözümleri daha erişilebilir hale getirmeye yöneliktir.