Bunu yapana ekmek 1 TL'ye satılacak! Haberi alan fırına koşuyor

Bilecik'teki bir fırından daha önce görülmemiş, duyulmamış bir kampanya haberi geldi. Bunu yapan vatandaşlara indirimli fiyatla ekmek ikram edilmeye başlandı. İşte detaylar..

Bunu yapana ekmek 1 TL'ye satılacak! Haberi alan fırına koşuyor

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde faaliyet gösteren bir fırıncı, kendi çantasını getiren müşterilerine 1 TL indirimli ekmek satışına başladı. İlçedeki 4 şubede doğayı korumak için kampanya başlattığını söyleyen Fırıncı Haydar Doğan, müşterilerinden olumlu geri dönüşler aldığını söyledi.

200 gram ekmeğin 8 TL'den satıldığını söyleyen Haydar Doğan, bu ekmeği kendi çantasını getirenlere 7 TL karşılığında vereceklerini açıkladı.

Bunu yapana ekmek 1 TL'ye satılacak

Yaklaşık 10 yıl gibi bir süredir Bozüyük'te fırıncılık yaptığını aktaran Haydar Doğan, “Dört şubemiz var, bir kampanya başlatmayı düşünüyorduk. 200 gram ekmeği 8 TL'ye satarken, kendi çantasını getirenlere 7 TL'den vermeye karar verdik. Poşetlerin çevreye çok zararlı olduğunu biliyoruz, bu yüzden doğayı korumak için böyle bir kampanyayı başlattık. Bu kampanya ile hem doğayı koruyabiliyoruz hem de sakinlerimize ekmek ulaştırabiliyoruz. İnsanlar daha uygun fiyatlarla. Müşteriler kampanyayı sordular, çok da memnun kaldılar ve kampanyanın ne kadar süreceğini de merak ettiler. Kampanyayı mümkün olduğu kadar sürdürmeye çalışacağız” diye konuştu.