Bu fiyata motorsiklet bile yok! Renault o modelini 230 bin TL'ye satışa çıkardı

Renault, Türkiye pazarında birçok ikinci el otomobili yeniliyor ve yeniden satıyor. Bu araçlar fabrikada güncellenerek test sürüşlerinin ardından satışa sunuluyor.

Bu fiyata motorsiklet bile yok! Renault o modelini 230 bin TL'ye satışa çıkardı

Renault, Türkiye ikinci el pazarına ivme kazandırıyor. Yenilenmiş fabrika araçlarının satışını yapan Renault, birçok marka ve modeli uygun fiyata tüketicilere sunuyor. Yenilenen araçlar test sürüşü ve muayene sonrasında satışa sunulmaya başlıyor.

"Tüm ürünler kontrol edildikten sonra satılmaktadır"

Yenilenen araçların tamamlanmasından sonra satılan araçların test sürüşleri, raporları, arıza teşhisleri, mekanik ve kaporta onarımları, boyama, Renault Estetik işlemleri (detaylı iç ve dış temizlik) ve kalite kontrolü gerçekleştiriliyor. Fabrikada güncellenen tüm araçlarda şirket onaylı yedek parçalar kullanılmaktadır.

Renault o modelini 230 bin TL'ye satışa çıkardı

"Yüzlerce model mevcut"

Fabrika Renault, Dacia, Fiat, Opel, Nissan, Ford, Peugeot, Volkswagen, Citroen, Hyundai, BMW, Kia, Toyota, Skoda, Audi, Seat, Honda, Land Rover, Jeep, Suzuki, Alfa Romeo, Chevrolet, Daihatsu, Jaguar İkinci el Porsche ve Volvo otomobillerinde yenileme işlemine başlandı.

Fiyat listesinde listelenen araçlar piyasa fiyatına satılan Sınıf 2 araçlardır. İkinci el arabalara göre oldukça uygun olmasına rağmen yenileme araba fiyatları 230.000 TL'den başlayıp 1 milyon TL'nin üstüne çıkabilmektedir.