Benzin ve motorin almadan önce bunu yapın! Tam 175 TL paranız cebinizde kalacak

Son zamanlarda petrol fiyatlarındaki hareketlilik, akaryakıt fiyatlarını da beraberinde etkilemektedir. Bu sebeple otomobil ve araç sahibi olan vatandaşlar için yakıt masrafları da çok büyük bir önem taşımaktadır. O bankadan araç sahiplerinin yüzünü güldürecek bir haber geldi. İşte detaylar…

Benzin ve motorin almadan önce bunu yapın! Tam 175 TL paranız cebinizde kalacak

Ekonomik olarak zorlu süreçten geçtiğimiz bu dönemde petrol fiyatlarında yaşanılan değişkenlikler de vatandaşın ekonomisine ister istemez yansıyor. Bu durum için Vakıf Bank’tan araç sahibi olanları sevindirecek bir haber geldi. Detaylar haberimiz de…

dizi

BENZİN VE MOTORİNE DEV ZAM! YOLA ÇIKMADAN MÜJDESİ GELDİ… KISA MESAJ İLE 175 TL AKARYAKIT İNDİRİMİ NASIL ALINIR?

Araç sahipleri yeni bir fiyat artışı haberiyle uyandı. Akaryakıt fiyatları değişti. Önce benzine, sonra motorine yeni zam yapılmadan önce bu bankadan müjdeli haber geliyor. Akaryakıt maliyetlerini tek SMS ile düşürmenin formülü…

Brent petrol fiyatlarındaki ani yükseliş ve doların değer kazanması akaryakıt fiyatlarını etkiledi. Dünkü etiket değişiklikleri ertelendi. Yeni artışın güncel tarihi açıklandı. Benzin ve motorin fiyatları ne kadar artacak?

Piyasa faaliyetleri insanları etkiledi. Önümüzdeki haftadan itibaren insanlar benzin depolarını artan fiyatlarla dolduracak. Benzine 1,81 kuruş, motorine ise 1,79 kuruş zam yapılacak. Yeni zamla birlikte benzin ve motorinin litresi 41 TL'yi aşacak. Peki ucuz fiyatlarla benzin nasıl alınır?

Art arda fiyat artışlarının yaşandığı bir dönemde bankacılık kampanyaları çare olacak. Araç sahipleri yola çıkmadan önce SMS ile etkinliğe katılarak araçlarına daha düşük maliyetle yakıt ikmali yapabilecek. Akaryakıt indirim kampanyası kapsamında Vakıfbank kart sahiplerine akaryakıt giderlerinde 175 TL indirim sağlanacak. Bu konuda ne yapmalı?

İNDİRİMLİ AKARYAKIT NASIL ALINIR?

30 Haziran'a kadar Vakıfbank'tan tek seferde ve farklı günlerde yapılacak 750 TL ve üzeri 4 alışverişte 175 TL banka parası hediye edilecek.

Akaryakıt indiriminden yararlanmak için cep telefonunuzun kısa mesaj bölümüne kartınızın son 6 hanesini yazıp 5724'e SMS ile göndermeniz gerekmektedir.