Ben faiz ödemem diyenlere özel kampanya! Faizsiz kredi başvuruları açıldı

Faiz ödemek istemiyorsanız bu haber tam size göre! Kredi kampanyaları başladı! Tüm detaylar haberimizde.

Ben faiz ödemem diyenlere özel kampanya! Faizsiz kredi başvuruları açıldı

Faizsiz kredi kampanyaları son hızıyla devam ediyor! Birçok banka yeni kampanyasını duyurdu! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

FAİZSİZ KREDİ KAMPANYALARI BAŞLADI

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar son dönemlerde bankaların kredi kampanyalarını yakından takip ediyor. Birçok banka müşterilerine faizsiz kredi desteği sağlamaya devam ediyor. Güncel olarak faizsiz kredi desteği veren bankalar şu şekilde belirlendi;

-Akbank mobil uygulama üstünden ilk kez banka müşterisi olan vatandaşlara 20 bin TL'ye varan faizsiz taksitli nakit avans imkanı ve yeni müşterilere özel vadeli mevduat hesaplarında yüzde 47 oranına varan faiz oranı sunuyor.

bankalardan faizsiz kredi destekleri

-QNB Finansbank mobil bankacılık üstünden banka müşterisi olan müşterilerine 20 bin TL'ye varan taksitli nakit avans kampanyası sunuyor. Anı zamanda faizsiz 10 bin TL 6 ay vadeli ihtiyaç kredisi seçeneği de müşterilere sunuluyor.

-Enpara bankacılık uygulaması yeni müşterilerine faizsiz 10 bin TL 6 ay vadeli ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor.

-Yapı Kredi Bankası mobil uygulama aracılığıyla banka müşterisi olan ve Chippin uygulaması kullanan müşterilerine özel 20 bin TL'ye varan 6 ay vadeli faizsiz nakit avans fırsatı sunuyor. Aynı zamanda müşterilerine senelik 24 bin TL'ye varan Worldpuan kampanyası da sunuluyor.

-Garanti BBVA müşterilerine 15 bin TL'ye varan faizsiz taksitli nakit avans ve 10 bin TL'ye varan yüzde 0.99 faiz oranıyla kredi imkanı sunuluyor. Mobil uygulama aracılığıyla bankanın ilk kez müşterisi olanlara özel yüzde 0.99 faizli 10 bin TL 6 ay vadeli kredi seçeneği ve faizsiz 15 bin TL 6 ay vadeli taksitli nakit avans fırsatlarını kaçırmayın!