Bankalara borcu olan bunu mutlaka yapsın! Borçları teke indirecek süper kampanya başladı

Birden fazla bankada borcu olan vatandaşlar için yeni bir kampanya başlatan Garanti BBVA borçları tek bir yere indirecek kredisini duyurdu. Haziran kampanyalarına borç kapatma kredisi de ekleyen Garanti, tek bir faiz oranıyla ödenecek olan kredide 150 bin liraya kadar limit de belirledi. İşte Garanti BBVA borç kapatma kredisi!

Bankalara borcu olan bunu mutlaka yapsın! Borçları teke indirecek süper kampanya başladı

Birden fazla bankaya borcu olan ve borçlarını tek bir çatı altında toplamak isteyen vatandaşlar için Garanti BBVA, cazip bir borç kapatma kredisi kampanyası başlattı. Bu kapsamda çeşitli bankalara borcu olanların tüm borçlarını tek bir yerde toplamak için kredi kullandıracak olan Garanti, uygun faiz seçenekleri de sunacak. Yani başka bankalarda çeşitli faiz oranlarından fazla para ödemektense Garanti tek bir yerde topladığı borca aynı faiz oranını uygulayacak. 

Peki Garanti BBVA borç kapatma kredisinin limiti ne kadar? Kaç liraya kadar borç kapatma kredisi çekilebilir? Detaylar neler ve hangi şartları sağlamak gerekiyor? İşte merak edilen tüm detaylar ve Garanti BBVA Haziran 2024 borç kapatma kredisi… 

garanti borç kapatma kredis i

Garanti BBVA Haziran ayı kampanyalarında, kredi kartı ve ihtiyaç kredisi borçları bulunan müşterilerine yönelik 50.000 TL ile 150.000 TL arasında değişen borç kapatma kredisi sunduğunu duyurdu. Bu kredi ile müşterilere, farklı bankalardaki borçlarınızı tek bir kredide toplayarak ödemeleri daha düzenli ve kolay hale getirme imkanı sunuldu. Çeşitli detayların açıklandığı kampanyada son başvuru tarihi ise 2024 Temmuz ayı olarak belirlendi. Yani kampanya, 31 Temmuz 2024 tarihine kadar geçerli olacak ve bu süre içinde başvuranlar anında krediyi kullanabilecekler.  

Düşük faiz imkanı sunulacak! 

borç kapatma kredisi

Bu kampanya kapsamında Garanti, müşterilerine piyasaya kıyasla uygun faiz oranlarını sunarak borç yüklerini hafifletmeyi hedefliyor. Özellikle yüksek faiz oranları nedeniyle ödeme güçlüğü çeken vatandaşlar için bu kampanya önemli bir fırsat teşkil ediyor. Ayrıca müşteriye özel faiz imkanı sunulduğundan kredi notu iyi olanlar daha düşük faiz imkanları ile krediyi kullanabiliyor. 

Garanti borç kapatma kredisine başvuru nasıl yapılır? 

Kampanyadan faydalanmak isteyen vatandaşlar için başvuru süreci oldukça kolay ve hızlı işliyor. Başvuru yapmak isteyenlerin kimlik kartı ve gelir belgeleri ile birlikte herhangi bir Garanti BBVA şubesine gitmeleri yeterli oluyor. Ancak kredide gelir belgesi ve kredi puanı şartı bulunuyor. Bu nedenle de düzenli geliri olup kredi notu 1300 ve üzerinde olanlara başvuru imkanı sunuluyor.