Bankadan market yardımınız hazır! Detaylar açığa çıktı

Kamu bankası Ziraat yeni bir market kampanyası başlattı. Bu kapsamda market alışverişlerinde 500 liraya kadar Bankkart lira kazandırdığını duyuran banka, tüm başvuru şartlarını da açıkladı. İşte Ziraat Bankası Bankkart market kampanyası....

Bankadan market yardımınız hazır! Detaylar açığa çıktı

Ziraat Bankası market ihtiyaçların özel yeni bir kampanya duyurdu! Ziraat Bankası tarafından yapılan yeni bir açıklamada Bankkart sahibi olanlara müjde verildi! 500 liraya kadar hediye vereceğini kaydeden banka, market ihtiyaçlarına destek sağlamış olacak. Peki bu hediyeden nasıl faydalanılacak? Ziraat Bankası’nın market alışveriş kampanyasının detayları neler? 

Market desteği vermek üzere yeni bir kampanya başlatan kamu bankası Ziraat, 31 Mayıs tarihine kadar yapılacak olan market alışverişlerini ucuzlattı! Bankkart üzerinden anlaşmalı marketlerle yapılacak olan alışverişlerde toplam 500 TL hediye edeceğini duyuran Ziraat, şartlarını da açıkladı. 

İşte Ziraat Bankası’nın market alışverişlerinde sunduğu 500 TL Bankkart lira hediyesi kampanyasına katılım şartları! 

Son tarih 31 Mayıs! 

Ziraat Bankası tarafından yapılan yeni bir açıklamada Bankkart’ı olanlara 500 TL’ye kadar Bankkart lira hediye edileceği aktarıldı. Bu kapsamda son başvuru tarihinin 31 Mayıs olduğunu duyuran kamu bankası, tek seferde yapılacak 1000 lira ve üzeri her alışverişe 50 TL toplamda da 500 TL hediye edeceğini kaydetti. Yani, Ziraat’in Bankkart’ı ile alışveriş yapanlar, üzerine bir de para ödülü kazanacaklar! 

ziraat market kampanyası

Ziraat Bankası Bankkart market harcamaların 500 TL kampanya şartları neler? 

Ziraat’in Bankkart kullanıcılarına özel hazırladığı kampanyanın şartları şöyle belirlendi: 

  • Kampanya 31 Mayıs’a kadar geçerli olacak. 
  • Kampanyaya mobil uygulama, internet sitesi ya da SMS üzerinden başvurmak gerekecek. SMS ile başvurular ise MARKET500 yazıp 4757’ye gönderilen kısa mesajla gerçekleştirilecek. 
  • Kampanyaya katılmadan yapılmadan alışverişlerde ödül verilmeyecek. 
  • Kampanya yalnızca Bankkart’a üye market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri iş yerlerinden ve Bankkart POS’undan yapıldığı sürece geçerli olacak. 
  • Tek seferde 1000 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olacak kampanyada her alışverişte 50 toplamda 500 TL ödül verilecek. 
  • Aynı gün aynı işlerinde yapılan işlemlerde yalnızca ilk harcama kampanyaya dahil ediliyor olcak. 
  • E-ticaret işlemlerinde ödül verilmeyecek. 
  • Bankkart liralar kampanya şartlarını yerine getirenlere anında yüklenecek. 
  • Bankkart ile yapılan alışverişler hesap kesim gününe kadar kazanılan Bankkart liralar ile ödenebilecek. 
  • Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri kampanyaya dahil değildir. 
  • İşlemin iade edilmesi durumunda Bankkart liralar geri alınacaktır.