Banka müşterilerine 2000 TL geri ödeyecek! 31 Ağustos'a kadar başvurun!

Garanti Bankası Türkiye'de müşterilerine yönelik yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Ağustos ayının sonuna kadar sürecek olan eni kampanya ile birlikte banka müşterilerinin hesaplarına 2000 TL'ye kadar iade yapacak. Kampanya 31 Ağustos günü sona erecek.

Banka müşterilerine 2000 TL geri ödeyecek! 31 Ağustos'a kadar başvurun!

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya dönemi: 1 Ağustos - 31 Ağustos 2024 arası

- İade tutarı: Aylık maksimum 500 TL ödeme, toplam 2000 TL'ye kadar ödeme.

Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin Garanti BBVA dijital kanallarından Bonus kredi kartı ya da Bonus kredi kartı başvurusunda bulunmaları gerekiyor. Başvuru işlemi onaylanan müşterilere, kartla yaptıkları harcamalarda 2.000 TL'ye kadar nakit iadeleri yapılacaktır.

1-31 Ağustos 2024 tarihleri ​​arasında, Garanti BBVA dijital kanalları e Bonus ve kredi kartı uygulamaları Onaylı Bonus kredi kartları üzerinden temassız müşteri teknolojisi ile Garanti BBVA müşterisi olan kişilere, her ay 500 TL olmak üzere toplam 2.000 TL para iadesi, kampanya süresince ilgili kartlarıyla yapılan harcamalardan kazanç elde edilecektir.

Aylık harcamalarınızın 500 TL'nin altında olması durumunda ekstrenizdeki tutar kadar nakit iade alırsınız. Mesela, harcama tutarınız 300 TL ise nakit olarak 300 TL iade alırsınız.

Banka müşterilerine 2000 TL geri ödeyecek

Kampanyadan faydalanmak çin Bonus Kredi Kartı ve Money Bonus Kredi Kartı başvuru işlemlerinin Garanti BBVA Mobil, bonus.com.tr, moneybonus.com.tr'den yapılması gerekiyor.

Bu kampanyaya Garanti BBVA Bonus ve Nakit Bonus uygulamaları dahildir. Kampanyaya Flexi Bonus, Flexi, Ticari Kart, Genç Bonus ve Paracard Bonus dahil edilmemiştir.

Kampanyaya personel kartları dahil edilmemiştir. Kampanyaya sanal kart sahipleri katılabilirler.

Kampanyadan alınan indirimlerin arcamayı takip eden ayın 5'inde ekstrenize yansıtoşacağı belirtilmiş olup müşteriler, kampanyaya bağlı olarak aylık maksimum 500 TL, kampanya boyunca ise toplam 2.000 TL indirimden yararlanabilirler.