Ay sonunu getiremeyen emekliye 18.000 TL ödeme! Nakit derdini anında sıfırlayacak

Emeklilere yönelik önemli bir duyuru yapıldı. Emeklilere 18 bin TL'ye kadar nakit para fırsatı sunuluyor. Bankalar, emeklilere sağladıkları promosyon miktarlarını açıklamaya devam ediyor. Son olarak, ING Bank'tan emeklilere özel yeni bir kampanya duyuruldu. İşte detaylar...

Ay sonunu getiremeyen emekliye 18.000 TL ödeme! Nakit derdini anında sıfırlayacak

Emeklilere yönelik dikkat çekici bir duyuru yapıldı. Emekliler için 18 bin TL’ye kadar nakit promosyon fırsatı sunuluyor. Bankalar, emeklilere özel sundukları promosyon miktarlarını açıklamaya devam ediyor. Son olarak, ING Bank’tan gelen açıklamaya göre, emekli maaşını ING Bank’a taşıyanlara 18 bin TL’ye kadar ödeme yapılacak.

İŞTE EMEKLİLER İÇİN ING BANK'IN YENİ PROMOSYON KAMPANYASI!


Emeklileri sevindirecek yeni bir kampanya açıklandı. ING Bank, emekli maaşı alan tüm emekliler için nakit promosyon kampanyasını duyurdu. Bu kampanya kapsamında emeklilere, aldıkları emekli maaş tutarına göre değişen miktarlarda ödeme yapılacak. Örneğin, emekli maaşı 20 bin TL ve üstü olanlar 15 bin TL nakit promosyon, ayrıca 3 bin TL otomatik fatura talimatı bonusu alacaklar.

Emekli maaşınızı ING Bank’a taşıyarak 15.000 TL’ye varan nakit promosyon fırsatından faydalanabilirsiniz. İşte kampanya detayları...

- Aylık geliri 10.000 TL’ye kadar olanlar (10.000 TL hariç) 6.250 TL nakit promosyon,

- Aylık geliri 10.000 TL – 15.000 TL arası (15.000 TL hariç) olanlar 10.000 TL nakit promosyon,

- Aylık geliri 15.000 TL – 20.000 TL arası (20.000 TL hariç) olanlar 12.500 TL nakit promosyon,

- Aylık geliri 20.000 TL ve üzeri olanlar ise 15.000 TL nakit promosyon ödemesi alabilecek.

Bu kampanyadan yararlanabilmek için emekli maaşını 3 yıl boyunca ING Bank’tan alma taahhüdü vermek yeterli. Promosyon ödemesinden faydalanmak için ek bir ürün koşulu bulunmamakta.

Kampanya, 1 Haziran 2024 – 30 Haziran 2024 tarihleri arasında geçerli olup, bu tarihler dışında promosyon ödemesi alan müşteriler kampanyadan yararlanamaz.

Nakit promosyon başvuruları, Cebimdeki Danışman, ING Telefon Bankacılığı ve ING Şubeleri aracılığıyla yapılabilir. Birden fazla emekli maaşı alınması durumunda, ödenecek promosyon tutarı maaşların toplamına göre hesaplanır ve tek bir ödeme yapılır.

Promosyon ödemesi 3 yıl için peşin olarak yapılır ve 3 yıllık taahhüt süresi, nakit promosyonun hesaba yatırıldığı tarihten itibaren başlar. Taahhüt süresi içinde maaş artışı olması durumunda ilave promosyon ödemesi yapılmaz. 3 yıllık taahhüt süresine uyulmaması durumunda, ödenen promosyon bedeli, kalan süreye göre geri alınır. Aynı anda birden fazla ek promosyon kampanyasından yararlanılamaz.

Kampanya kapsamında, ING Bank vadesiz hesabına bağlı Destek Hesap ürününe sahip olan müşteriler, vadesiz hesaplarından verdikleri 3 adet ve üzeri otomatik fatura talimatına 600 TL, toplamda en fazla 3.000 TL ek nakit promosyon ödemesi alabilecekler. 5'ten fazla otomatik fatura talimatı verilmesi durumunda ek ödeme yapılmayacak.

Bu fırsatı kaçırmamak için hemen ING Bank’a başvurun ve avantajlı nakit promosyon kampanyasından yararlanın!