Ay sonunu getiremeyen emekliye 18.000 TL destek! Başvurana tek kuruş geri ödeme yok

Emeklilik promosyonu için bankalar arasındaki rekabet yoğunlaştı. ING, emeklilerin kampanyalara en çok ilgi gösterdiği bankaların başında geliyor. Peki Haziran 2024'te ING emekli promosyon artışı ne kadar olacak? İşte ING'nin emeklilik promosyonunun detayları..

Ay sonunu getiremeyen emekliye 18.000 TL destek! Başvurana tek kuruş geri ödeme yok

Şu anda milyonlarca emeklinin araştırmış olduğu konulardan biri de emeklilik promosyonları. Haziran ayına ait promosyon listelerine ilişkin güncelleme yayınlandı. Emekli maaşı alanlar, ister eski ister yeni olsun, ekonomik teşviklerden yararlanabiliyor. Bunu teşvik etmek için bankaların "3 yıl boyunca ücret alacaklarına" söz vermeleri gerekiyor.

Kamu bankaları emeklilik promosyon ücretlerini 8 bin TL ila 12 bin TL arasına yükseltti. Bu süreçten sonra özel bankalar da yeniden güncelleme yaptı ve yeni promosyon ödeneklerini açıkladı. Bu özel bankalardan biri olan ING, emeklilerin kampanyalara en çok ilgi gösterdiği bankaların başında gelirken ING Emekli Promosyonunun detayları aşağıdaki gibidir;

ING Emekli Promosyon Başvurusu Haziran 2024

SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşlarını ING'ye devreden emeklilere nakit promosyon ödemeleri yapılmaktadır.

Ödemelerini ING'ye aktarmak isteyen emekliler, e-devlet kapısı üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilir, Cep Telefonum üzerinden acenteyle görüntülü görüşme yapabilir, ING müşteri hizmetlerini arayabilir veya şubeye gidebilir. Üç yıl boyunca ING emekli maaşı almayı taahhüt eden emekliler bu programdan yararlanabiliyor. Ayrıca yeni emekliler ve halihazırda promosyon indirimi almış olan emekliler de yeni promosyon indiriminden yararlanabilecek.

Ay sonunu getiremeyen emekliye 18.000 TL destek

ING PROMOSYONU NE KADAR?

Aylık maaş geliri 10 bin liraya (10 bin lira hariç) kadarsa 6.250 TL,

Aylık maaş geliri 10.000 TL ile 15 bin lira (15.000 TL hariç) arasındaysa 10 bin lira,

Aylık maaş geliri 15 bin lira ile 20 bin lira (20.000 TL hariç) arasındaysa 12.500 TL,

Aylık maaş geliri 20 bin lira ve üzerindeyse 15 bin lira promosyon ödemesi yapılmaktadır.

Ayrıca otomatik kredi talimatı üzerinden 3.000 liraya kadar promosyon komisyonu yapılacak. Böylece ING promosyon ödeneği 18.000 TL'ye ulaşıyor.

Promosyondan yararlanmak için herhangi bir ürün zorunluluğu yoktur. Ancak bu plan 30 Haziran 2024'e kadar geçerlidir.

İlk ING emekli maaşını 1 Haziran 2024 ile 30 Haziran 2024 tarihleri ​​arasında alan ve promosyon fonlarını bugün itibarıyla geçerli para biriminde yatıran emekliler; otomatik fatuta ödemesi talimatı verdiğiniz ve halihazırda hesabınıza bağladığınız Destek Hesabı ürünleri ek promosyonlar alacaktır. Kampanyadan yararlanabilmeniz için cari hesabınızın 30 Haziran 2024' kadar kadar size otomatik ödeme bildirimi göndermesi ve cari hesabınıza bağlı uyumlu bir hesap ürününün olması gerekmektedir.

ING Bank promosyon ödemeleri üç yıl süreyle peşin olarak yapılmaktadır. Tüm SGK emeklileri gibi yeni emekliler ve emeklilik yaşını doldurmuş olanlar da emeklilik promosyonlarından yararlanabilmektedir..