Ay sonunu getiremeyen emekliye 12.000 TL kıyağı! Tek başvuruya verilecek

Kamu bankası Vakıfbank, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı sonrası emeklilerin promosyon ödemesini yükseltti. Yükselen tutarlar sonrası emekliler bankaya akın ederken şartlar da merak edildi. İşte Haziran ayı emekli promosyon kampanyası ve başvuru şartları!

Ay sonunu getiremeyen emekliye 12.000 TL kıyağı! Tek başvuruya verilecek

Kamu bankası Vakıfbank, emeklilere özel yeni bir promosyon kampanyası duyurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatının ardından promosyon tutarlarını yükselten kamu bankası Vakıfbank, bu kapsamda emekliye 12 bin liraya kadar promosyon ödeyeceğini duyurdu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yerel seçimler öncesinde gönderdiği talimat kapsamında promosyonlarını yükselten Vakıfbank, Haziran ayında da emekliye yüklü nakit ödemesi yapacağını duyurdu. Bu kapsamda banka, maaşını 3 yıl süreyle bünyesine taşıyanlara tamı tamına 12 bin liraya kadar ödül verecek. Üstelik geri ödemesiz! İşte Vakıfbank Haziran ayı emekli promosyonu kampanyası ve tüm merak edilenler… 

Vakıfbank’tan 12 bin liraya varan promosyon ödemesi! 

Maaşını Vakıfbank’a taşıyanların faydalanabileceği promosyon kampanyasında detaylar netleşti. Kamu bankası, maaşa göre ödeme yapacağını kaydederken, maaş aralıklarına göre hesaba yatacak promosyon tutarı şöyle oldu: 

  • Maaşı 10.000 TL’ye kadar olanlara: 5.000 TL emekli promosyonu 
  • Maaşı 10.000 – 15.000 TL arasında olanlara: 8.000 TL emekli promosyonu 
  • Maaşı 15.000 – 20.000 TL arasında olanlara: 10.000 TL emekli promosyonu 
  • Maaşı 20.000 TL ve daha fazla olanlara: 12.000 TL emekli promosyonu 

Vakıfbank

Vakıfbank emekli promosyonu şartları neler? 

Vakıfbank’tan emekli promosyon ödemesi alabilmek için emeklinin, maaşını bankaya taşıyarak en az 3 yıl süreyle aynı bankada maaş müşterisi olacağını taahhüt etmesi gerekiyor .Bu 3 yıllık süreçte de meydana gelecek olan artışlar nedeniyle ilave bir promosyon ödemesi yapılmayacağını vurguluyor. 

Vakıfbank hangi avantajları sunuyor? 

Vakıfbank’tan emekli maaşı almayı tercih edenler, masrafsız bir şekilde bankacılık işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Ayrıca, ücretsiz HGS etiketi de yine sağlanan ayrıcalıklardan biri olarak öne çıkıyor.