Ay sonuna kadar başvuru şartı var! Tek seferlik 2500 TL ödeme yapılacak

Akbank'ın ekim ayı kampanyası yüzleri güldürecek! 2500 TL kazanmak için tek SMS atmanız yeterli. İşte kampanya katılım koşulları ve ayrıntılar...

Ay sonuna kadar başvuru şartı var! Tek seferlik 2500 TL ödeme yapılacak

Türkiye'nin önde gelen bankalarından Akbank, müşterilerine ekim ayında büyük bir sürpriz sunuyor. 31 Ekim tarihine kadar devam edecek olan bu kampanya, Axess kredi kartına başvuru yapacak olan müşterilere 2.500 TL'ye kadar hediye sunuyor. İşte kampanya detayları:

1 Ekim 2023 ile 31 Ekim 2023 tarihleri arasında ilk defa Axess asıl kredi kartı başvurusu yapacak ve kartları onaylanacak olan Akbank müşterileri kampanyaya katılabilecek.

Kampanyaya katılmak isteyen müşteriler, 31 Ekim 2023 tarihine kadar Juzdan, Akbank Mobil uygulaması veya kısa mesaj ile başvuruda bulunabilecekler.

15 Ekim 2023 tarihine kadar market, giyim ve akaryakıt sektörlerinde 1.500 TL ve üzeri alışverişlerde her bir işlem için 500 TL, toplamda ise 2.500 TL'ye kadar chip-para kazanma fırsatına sahip olacaklar.

akbank

Juzdan vasıtasıyla kampanyaya katılmak isteyenler için, harcamadan önce "Hemen Katıl" butonuna tıklamak yeterli olacak.

Kısa mesaj ile kampanyaya katılım sağlamak için, ilk alışverişten önce Akbank'ın sistemine kayıtlı olan cep telefonu numarasından "ODUL" yazarak 4566'ya kısa mesaj göndermek gerekecek. Kampanyaya katılım, Akbank'ın kayıt onayı aldıktan sonra gerçekleşecek.

Kampanya, kuyum, sigorta, Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) ve vergi harcamaları ile nakit ve nakde yönelik işlemleri kapsam dışında tutuyor.

Bu büyük fırsatı kaçırmamak için 31 Ekim tarihine kadar başvurunuzu yapmayı unutmayın. Akbank, müşterilerine sunduğu bu özel kampanya ile harcamalarınızı kazanca dönüştürme fırsatı sunuyor. Detaylı bilgilere Akbank'ın resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz.