Ay sonu gelmeden başvurun! Garanti Bankası 20.000 TL faizsiz masrafsız kredi verecek

Enflasyonun hızla arttığı bugünlerde özel bankalardan Garanti BBVA, yeni bir faizsiz kredi kampanyası başlattı. Başlatılan kampanya kapsamında vatandaşlara 20 bin liraya kadar kredi kullandırılacağı kaydedildi. Yüksek faiz oranlarına inat faizsiz kredi kampanyası başlatan Garanti Bankası, bu kapsamda bayram sonrası ihtiyaçları hedef aldı.

Ay sonu gelmeden başvurun! Garanti Bankası 20.000 TL faizsiz masrafsız kredi verecek

Yeni bir kampanyaya yayımlayan Garanti Bankası emekli, çalışan, asgari ücretli ve nakde sıkışan herkesi hedefleyen bir duyuru yaptı. Duyurusunda faizsiz 20 bin liraya kadar kredi kullandıracağını duyuran banka, kredinin tüm detaylarını da açıkladı. Yüksek faiz oranlarına inat yüzde 0 faiz duyuran banka, kimlerin krediden faydalanabileceğini de aktardı. 

İşte Garanti Bankası’nın yeni müşterilerine özel sunduğu faizsiz kredi kampanyası ve tüm detaylar! 

Garanti Bankası faizsiz kredi kampanyası! 

Garanti Bankası'nın yeni müşterilere özel olarak sunduğu faizsiz kredi kampanyası, büyük ilgi gördü. Mevcut Garanti Bankası müşterilerinin yararlanamayacağı bu kampanyanın, daha önce Garanti Bankası ile çalışmamış ve hesabı olmayan kişiler için geçerli olduğu vurgulandı. Yeni müşterilerin ise Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirerek kolayca başvuru yapabileceği aktarıldı. 

20 bin lira kredi

Kimler faizsiz 20 bin lira krediye başvurabilir? 

Faizsiz kredi kampanyası, sadece Garanti Bankası'na yeni müşteri olacak kişiler için sunuldu. Yani daha önce bankada hesabı bulunan ya da bankanın hizmetlerinden faydalanmayan müşterilerin kredi çekebileceği vurgulandı. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin, Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirip "Müşteri Olmak İstiyorum" bölümünden işlemlerini tamamlamasının yeterli olacağı kampanya, 11 Haziran tarihinde başladı ve 30 Haziran’a kadar da devam ediyor olacak. Hayat sigortası ile birlikte sunulan faizsiz ihtiyaç kredisi, yüzde 0 faiz oranı ile 20.000 TL'ye kadar nakit ihtiyacına anında çözüm sağlayacak. 

Garanti BBVA 20 bin lira faizsiz kredi başvurusu nasıl yapılır?

Garanti Bankası, söz konusu faizsiz kredi teklifini yalnızca online başvurular için geçerli kıldı. Şubelere giderek yapılan başvuruların ise kabul edilmeyeceği vurgulandı. Online olarak başvuru yapmak isteyenlerin, Garanti BBVA Mobil veya Garanti BBVA İnternet uygulamaları üzerinden başvurularını tamamlayabileceği de aktarıldı. 

20 bin lira faizsiz kred i

20 bin lira faizsiz kredinin aylık taksit ödemeleri ne kadar? 

Kredinin geri ödemelerine yönelik yapılan açıklamalarda maksimum 6 ay vade verileceği kaydedildi. 6 ay vade süresi verilecek olan aylık kredide aylık taksit ödemeleri ise 3.333 TL olarak belirlendi. Ayrıca kredinin geri ödemelerini eşit taksitler halinde yapılacağı ve erteleme bulunmayacağı da aktarıldı.