Araç sahipleri bayram edecek! MTV ödemelerinde ücretsiz dönem başladı

Yılda iki kez ödenen MTV'nin ilk ödeme tarihi netleşmekle beraber o bankadan MTV ödemesine ilişkin kampanya duyurusu geldi. İşte detaylar...

Araç sahipleri bayram edecek! MTV ödemelerinde ücretsiz dönem başladı

Araç sahipleri, son dönemde yaşanan fiyat artışları nedeniyle yüksek MTV ücretlerini ödemek için kredi kartlarına yöneliyor. Ziraat Bankası, MTV ile ödeme yapmak isteyen araç sahiplerine özel bir kampanya başlattı. Detaylar haberimizde...

su

MTV ÖDEYECEK TÜM ARAÇ SAHİPLERİ DİKKAT: ÜCRETSİZ OLACAK!

Araç sahiplerinin endişe duyabileceği MTV ödemeleriyle ilgili açıklama yayımlandı. Vatandaşlara motorlu taşıtlar vergisi (MTV) ödeme olanağı tanındı. Ziraat Bankası kampanya açıklaması yayınladı. Banka, kampanya katılımcılarının MTV ödemeleri yapmasını kolaylaştırmayı amaçlayan avantajları duyurdu.

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) vergisi ödeme kampanyası başladı. Ziraat Bank'tan alınan kampanya bilgisine göre otomobil vergisi 4 taksite kadar ücretsiz ödenecek. Kampanyaya katılım 5 Şubat'a kadar açıktır. MTV ödemeleri arttığı için araç sahipleri bu promosyondan memnun kalacak.

ZİRAAT BANKASI MTV KAMPANYASI AÇIKLAMASI VE DETAYLARI;

Bu promosyon 1 Ocak- 5 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılan işlemler için geçerlidir. Bu tarihlerde Bankkart ve Bankkart'ı Ziraat Mobil üzerinden kullanarak, internet şubelerimizden, ATM'lerimizden, www.gib.gov.tr (https://ivd.gib.gov.tr, https://intvrg) alabilirsiniz. .gib). gov.tr) Kanalı. MTV taksitli ödeme yapmak için Başak kartınızın kredi kartı özelliğini kullanırsanız işlem 4 taksitle gerçekleşecektir.

Ana kart, ona bağlı ek kartlar ve sanal kartlar kullanılarak yapılan taşıt vergisi ödemeleri de kampanya kapsamındadır.

Bankkart banka kartı özelliği ile Bankkart Free ve Bankkart Business ürünleri kullanılarak yapılan ödemeler kampanya kapsamında değildir.

Taşıt vergisine ilişkin daha detaylı bilgi için https://www.gib.gov.tr/gibmevzuat adresini ziyaret edebilirsiniz.