Arabası olana 300 TL para iadesi kesinleşti! Model, yaş fark etmiyor

Araç sahipleri için yüksek maliyetli olan bakım ve yedek parça harcamaları, Garanti BBVA'nın yeni kampanyasıyla biraz olsun hafifleyecek. Banka, otomotiv sektöründe lastik, bakım ve yedek parça alımlarında 300 TL'lik bonus fırsatı sunuyor. Bu kampanya, araç sahiplerine ekonomik bir nefes aldıracak.

Arabası olana 300 TL para iadesi kesinleşti! Model, yaş fark etmiyor

Garanti BBVA, otomotiv sektöründe büyük bir kampanya başlattı. Bonus üye iş yerlerinden tek seferde yapacağınız 3.000 TL ve üzeri alışverişlerde, lastik, bakım ve yedek parça harcamalarınıza tam 300 TL bonus kazanma şansınız var! Bu fırsat, 30 Nisan 2024 tarihine kadar geçerli olacak.

Her müşteri bu kampanyadan en fazla 300 TL bonus kazanabilirken, kampanya Garanti Bonus, Money Bonus, Paracard Bonus, Bonus Business, Easy, Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç ve Troy Logolu Garanti BBVA kredi kartları ve bu kartların ek kartları için geçerli. Unutmayın, aynı gün içinde aynı iş yerinden yapılan harcamaların yalnızca ilki kampanyaya dahil edilecek.

garanti bankası

Kazandığınız bonuslar 3 Mayıs ile 3 Haziran 2024 tarihleri arasında kullanılabilecek ve kullanılmayan bonuslar 4 Haziran 2024'te geri alınacak. Kampanyaya katılmak için, ilk harcamadan önce BonusFlaş'tan "Hemen Katıl" butonuna tıklamanız veya 'OTOMOTIV' yazıp 3340'a SMS göndermeniz yeterli.