Arabası olana 250 TL'lik indirim müjdelendi! 5 dakikada bunu yapana verilecek

Gaziantep'te yaşayanlar dikkat! Aracınız varsa bu müjdeli haber sizin için! 250 liralık indirim! Detaylar haberimizde.

Arabası olana 250 TL'lik indirim müjdelendi! 5 dakikada bunu yapana verilecek

Gaziantep'te araç sahiplerini zora sokan akaryakıt zammı sonrası 250 liraya varan indirim fırsatı. Tüm detaylara haberimizi okuyarak ulaşabilirsiniz.

GAZİANTEP'TE 250 LİRALIK AKARYAKIT İNRİMİ

Artan akaryakıt fiyatlarının Gaziantep'te araç sahiplerini zor durumda bırakmasının ardından Halkbank, Paraf Kart kullanıcılarına büyük avantajlar sunarak vatandaşları sevindirdi. Banka, akaryakıtta 250 TL'ye varan indirim imkanı sunan bir kampanya başlattığını açıkladı. Benzin, motorin ve LPG'de yapılan son düzenleme nedeniyle akaryakıt fiyatları 40 liraya yaklaşınca bankalar da duruma kayıtsız kalmadı ve çeşitli indirim kampanyaları açıkladı.. Bu bağlamda Halkbank, Paraf kart sahiplerine de güzel bir haber duyurdu. Bu promosyon 1 Mart 2024 - 31 Mart 2024 tarihleri ​​arasında geçerli olup, Paraf Ticari Kredi Kartı ile 10 bin lira ve üzeri akaryakıt alışverişlerinde 250 TL indirim sunmaktadır. Bu indirimden faydalanmak için Paraf Mobil uygulaması üzerinden basit bir SMS veya tek tıkla kayıt olmanız yeterli. 

Gaziantep'te 250 Liralık Akaryakıt İndirimi

Bu promosyondan yararlanabilmek için Paraf Kart kullanıcılarının akaryakıt satın almadan önce cep telefonlarına 'AKARYAKIT' yazıp boşluk bırakarak kartlarının son 6 hanesini 3404 numaraya göndermeleri veya "Hemen Katıl" butonuna tıklamaları gerekmektedir. Bu kampanya 31 Mart 2024'te sona eriyor. Halkbank akaryakıt sektöründeki trendlere de katkıda bulundu. Bu özel indirimle Gaziantep ve bölge genelindeki Paraf Kart müşterileri rahat bir nefes alacak. Öte yandan 2 Mart 2024'te motorin fiyatlarında indirime gidileceği aktarılırken, benzin fiyatlarında da indirim yapılıp yapılmayacağı konusunda tartışmalar vardı. Araç sahipleri akaryakıt fiyatlarındaki son gelişmeleri yakından takip ediyor.