Araba almak isteyene talih kuşu kondu! O banka faizi indirdi, 400 bin TL'yi trink ödeyecek

Kuveyt Türk Bankası, araç satın almak isteyen müşterilerine önemli fırsatlar sunuyor. Merkez bankasının faiz politikası değişikliğine rağmen banka, yeni araba sahibi olmak isteyenleri düşük faizli kredilerle destekliyor. Müşteriler 400.000 TL'ye kadar taşıt kredisi çekerek avantajlı faiz oranlarından yararlanabiliyor.

Araba almak isteyene talih kuşu kondu! O banka faizi indirdi, 400 bin TL'yi trink ödeyecek

Merkez Bankası'nın faiz artırım kararına rağmen Kuveyt Türk Bankası tarafından sıfır otomobil almak isteyen müşterilerine düşük faize sahip taşıt kredisi imkânı sunuluyor. Bu promosyonla müşterilere 400.000 TL'ye kadar kredi kullanma fırsatı da sunulmakta.

"Düşük faizli taşıt kredisi kampanyası"

Bu özel kampanyanın amacı, müşterilerin son dönemlerde krediye erişimde yaşadıkları zorlukları aşmalarına yardımcı olmak. Promosyon detaylarına yakından baktığınızda Kuveyt Türk avantajlı taşıt kredilerinin yeni araç almak isteyenlere yönelik oldukça cazip olduğunu göreceksiniz.

Düşük faizli taşıt kredisi kampanyası

Banka, müşterilerine yüzde 3,29'luk rekabetçi faiz oranıyla 24 ay vade seçeneği ile finansman imkanı sunuyor. Müşterilere sunulan fırsat, pazara özel şartlarda 0 kilometre kilometre araca sahip olma hayaline kavuşmak isteyenler için büyük bir avantaj sağlıyor. Ancak kredi çekerken aylık ödeme tutarı, faiz oranı gibi önemli detayları dikkatlice kontrol etmeniz gerekiyor.

Ödeme planları ve maliyetleri: Kuveyt Türk kampanyasında sunulan taşıt kredilerine ilişkin ödeme planları ve maliyetleri aşağıdaki gibidir:

Kredi tutarı: 400.000TL

Süre: 24 ay

Aylık ödeme: 26.984,02 TL

Faiz oranı: %3,29

Tahsis ücreti: 2.300,00 TL

Yıllık gider oranı: %66,39

Edinilen toplam pay: 247.616,38 TL

Toplam geri ödeme tutarı: 649.916,48 TL