Altın satın almak isteyenin feleği şaşacak! İslam Memiş korkunç gerçeği ilk kez açıkladı

Yatırımcılara yine beklentileri doğrultusunda açıklamalarda bulundu.. Bakın ne dedi....

Altın satın almak isteyenin feleği şaşacak! İslam Memiş korkunç gerçeği ilk kez açıkladı

YATIRIMCILARIN GÖZÜ KULAĞI ONDA.. BAKIN NE DEDİ

2024 yılında yatırım endeksleri yükselmeye başlayınca yatırımcılarda piyasalar ile ilgili olarak verileri yakından takip ediyor. Hal böyle olunca Para ve Piyasalar uzmanı İslam Memiş yeni bir tavsiyede bulunarak yatırımcıya bakın neler söyledi. İşte altın ve dolardaki son durum ve detayları….

altın

İslam Memiş, Borsa İstanbul 100 Endeksi’nin 9045 puanı aştığını ifade ederek yatırım olarak gümüş biriktirdiğini yatırımcılara söyledi. Ancak borsada ise beklentisinin devam ettiğini ifade eden Memişbu yıl borsanın 10 bin - 15 bin puanı göreceğinin de altını çizmişti. Memiş, ‘ 9.5 ay içinde yüzlerce kez yükselen ve düşen bir trend göreceğiz. Bu ralliler sürekli devam edecek diye bir şey yok. Kısa vadeli kar satışlarına dikkat etmek lazım. Takip ettiğim bant aralığı 8750 ve 9300 puan. Bu hafta bunu takip edebilirsiniz. Mutlaka kar satışı gelecektir. Şu anda endeks tarafında yükseliş var ancak kar satışlarına gebe. 9000 altına sarkarsa belki 8400 var. Buralar hızlı geçildi" dedi.

Euro dolar paritesinde de alım fırsatı doğduğunu belirten Memiş, dolar kurunda öngörüsünün 32-33 lira olduğunu ve beklentinin de yüksek olduğunu bildirdi. Memiş "Takip ettiğimiz 2018-2058 dolar aralığı geçerliliğini koruyor. 2050 dolara kadar yükseliş öngörüyorum. 2025 dolardayız. Bu hafta 2050'yi test etmek isteyen bir ons altın bekliyorum.

BEKLEYİN…

Gram altın ile ilgili de yatırımcılara tüyolar veren Memiş serbest piyasalarda 2057-2067 lira aralığında olan gram altının bant aralığı 2050-2070 lira. Bu hafta takip edeceğiz. Gram altın bu hafta 2090 lirayı test edebilir. Elinde altın bulunduran, ihtiyacı bulunduran satmamalı. Almak isteyen de acele etmeli’ dedi.