Altın almak isteyenlere İslam Memiş dopingi! Yükseleceği rakamı ilk kez açıkladı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’in son dönemde verdiği bilgiler büyük ilgi görüyor. Altın yatırımcıların güven duyduğu bir araç olarak kalmaya devam ediyor. Altına yatırım yapmayı düşünen ya da altını tercih etmek isteyenler uzmanların sözlerine kulak veriyor.

Altın almak isteyenlere İslam Memiş dopingi! Yükseleceği rakamı ilk kez açıkladı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’in 2024 yıl sonu altın tahmini büyük sürpriz yaptı! Memiş, altın fiyatlarına dair önemli analizler paylaştı. Memiş, altın fiyatlarında artışların daha bitmediğini vurguladı.

Altın fiyatları hakkında değerlendirme yapan Memiş, şunları söyledi: 

Uzun vadede altın satılmaz. Daha yükselişler yeni başladı. Ons altın tarafında 2030 dolar direncindeyiz. Yukarıda 2050-2065 dolar dirençleri var. Ama yıl içinde 2350 dolara kadar yükseliş öngörüm hala devam ediyor.

altın piyasası

ALTIN FİYATLARI ARTIYOR

Gram altın doların etkisiyle yükseliyor. Bizim izlediğimiz seviye yaz mevsiminde 2500-2700 TL ve yıl bitiminde de 3000 lira seviyesi beklentim sürüyor. Bu yüzden altın kaçırılmayacak bir fırsat. Ons altında fiyatların olumlu yönde hareket ettiğini söyleyen İslam Memiş, merkez bankalarının faizleri düşürme politikasının altın fiyatlarını olumlu yönde etkileyeceğini ifade etti.

Memiş, altın fiyatlarının ons cinsinden artacağını belirtti. Ayrıca jeopolitik gerginlikler ve küresel ekonomik durumun net olmadığını da hatırlattı. Uzman kişi, doların yükselmeye devam etmesi halinde gram altında da fiyatların yükseleceğini ifade etti.

Not: Haberimiz yatırım önerisi niteliği taşımamaktadır.