Akbank'tan müşterilerine 4000 TL geri ödeme! Başvuru yapmayan alamayacak

Müşterilerine özel hizmetler vermeye devam eden Akbank, bayram öncesi yaptığı yeni kampanya ile müşterilerine yaptıkları alışverişlerden 4 bin TL nakit iade yapacağını duyurdu. İşte detaylar…

Akbank'tan müşterilerine 4000 TL geri ödeme! Başvuru yapmayan alamayacak

Bankaların çok sık yaptığı alışveriş kampanyalarının yanı sıra son günlerde sürekli olarak karşımıza çıkan çeşitli işlemlere karşılık yapılan promosyon kampanyaları, vatandaşların işine gelmeye başladı. Bu kampanyalardan birini gerçekleştiren Akbank, açıklama yaptı. Detaylar haberimizde…

dizi

BANKA YENİ KAMPANYASINI DUYURDU: HARCAMALARINIZA ÖZEL 4 BİN TL İADE!

Akbank, geçtiğimiz günlerde duyurduğu kampanyayla elektronik alışverişlerde cazip indirimler ve para iadesi sunuyor. Bu kampanya sayesinde müşterilere 4 bin TL'ye kadar para iadesi yapılabilecek. Kampanya detayları ve katılım koşulları açıklandı.

TEKNOSA İŞ BİRLİĞİ İLE CAZİP İNDİRİMLER

Bankalar elektronik alışverişlerde cazip kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Akbank ve Teknosa ortaklığında yürütülen bu yeni kampanya, Teknosa mağazalarında harika satın alma fırsatları sunuyor. Haziran ve Temmuz aylarında geçerli olacak bu kampanya, müşterilere önemli avantajlar sağlayacak.

KAMPANYA DETAYLARI VE ŞARTLAR

Bu özel kampanya, 6 Haziran - 31 Temmuz 2024 tarihleri arasında “1008TEKNOSA4” davetiye kodlu yeni Akbank Mobil müşterilerine özel olarak sunulmaktadır. Aşağıdaki para iadesi fırsatı, 6 Haziran - 31 Ağustos 2024 tarihleri arasında Mevcut Teknosa mağazalarından Akbank kredi kartlarıyla yapılan alışverişlerde geçerlidir. :

NAKİT İADE FIRSATLARI

5.000 TL'den 9.999,99 TL'ye kadar alışveriş: 500 TL nakit iade

10.000 TL ile 24.999,99 TL arasındaki alışverişlerde: 1.000 TL para iadesi

25.000 TL ve üzeri alışverişlerde: 4.000 TL nakit iade

Harcama sonrasında iade edilen tutar müşterinin kullandığı kredi kartına yansıtılarak 4.000 TL'ye varan indirimden faydalanma fırsatı sağlanacak.

KAMPANYA KATILIM KOŞULLARI

KATILIM ŞARTLARI

Kampanya yalnızca Akbank Mobil üzerinden “1008TEKNOSA4” davetiye koduyla yapılan başvurularda geçerlidir.

Kampanya dönemi: 6 Haziran- 31 Temmuz 2024 arası.

Kazanılan para iadesi Eylül ayında müşterinin kredi kartına yansıtılacaktır.

Bu kampanya Akbank Mobil'den ilk kez müşteri olan bireysel kullanıcılara özeldir.

Kampanyalardan yalnızca bir kez faydalanılabilir, başka kampanyalarla birleştirilemez.

ÖNEMLİ HUSUSLAR

Kampanya şartlarına veya son başvuru tarihlerine uyulmaması, gönderilen bilgi ve belgelerin eksik olması veya Teknosa indirim kodunun eksik olması durumunda başvuru geçersiz sayılacaktır.

Akbank ve Teknosa A.Ş indirim kodlarının kaybedilmesi durumunda herhangi bir sorumluluk kabul etmeyecektir.

Detaylı bilgi için: teknosa.com, akbank.com, 0850 222 55 99, 444 25 25. Akbank ve Teknosa A.Ş kampanyayı durdurma, uzatma ve koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

KAÇIRILMAYACAK BİR KAMPANYA

Haziran ve Temmuz aylarında geçerli olan bu özel kampanya, elektronik ortamda alışveriş yapmayı planlayanlar için harika bir fırsat sunuyor. Akbank'ın sunduğu avantajlardan yararlanmak ve detaylı bilgi almak için Akbank Mobil uygulamasını ziyaret edebilir veya size en yakın Teknosa mağazasını ziyaret edebilirsiniz.