Akbank kartı olanlar 400 TL indirimi kaptı! 9 gün süreniz kaldı

Akbank, Getir ile iş birliği yaparak müşterilerine özel bir promosyon açıkladı. Bu kampanya kapsamında, Getir üzerinden yapılacak alışverişlerde kullanılmak üzere 400 TL'lik bir indirim elde edilebilecek. Akbank'ı ilk defa kullanacak olanlar için geçerli olan bu teklif, 15 Haziran tarihine kadar sürecek.

Akbank kartı olanlar 400 TL indirimi kaptı! 9 gün süreniz kaldı

Akbank, haziran ayına özel olarak müşterilerine yönelik yeni kampanyalarını duyurdu. Bu kampanyalar içinde, özellikle yeni Akbank müşterilerine yönelik bir teklif göze çarpıyor. Akbank tarafından verilen bilgiye göre, 15 Haziran tarihine kadar "1047GETIR400" promosyon kodunu kullanarak Akbank Mobil uygulaması üzerinden ilk defa hesap açan müşteriler, Getir'de kullanılmak üzere 400 TL'lik bir indirim kodu elde edebilecekler.

akbank

Akbank Kampanya Koşulları

Akbank'ın yeni başlattığı promosyonlar arasında, "1047GETIR400" davet koduyla Akbank Mobil'den ilk defa hesap açanlara yönelik 400 TL'lik Getir indirim kodu fırsatı bulunmaktadır.

Bu özel teklif, 1 Haziran'dan 15 Haziran 2024'e kadar aktif olup, kazanılan indirim kodu yalnızca Getir web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden yapılacak minimum 400 TL tutarındaki alışverişlerde kullanılabilecektir.

Kampanya, sadece Akbank Mobil uygulamasını indirip "müşteri olmak istiyorum" seçeneğini tıklayarak ve "1047GETIR400" kodunu girerek yeni müşteri olanlar için geçerlidir ve her müşteri yalnızca bir kez yararlanabilir.

Kazanılan Getir indirim kodunun geçerlilik süresi 15 Temmuz 2024, saat 23:59'a kadar devam edecek olup, bu süre zarfında kullanılmayan kodlar geçersiz hale gelecektir.

Akbank, müşterinin hesap açma işlemi tamamlandıktan sonra indirim kodunu SMS yoluyla gönderecek, bu kod tek seferlik kullanıma sahip olacak ve bölünemeyecektir.

Bu kampanya başka hiçbir promosyonla kombine edilemez ve indirim tutarı nakit olarak iade edilemez.

Eğer kampanya kapsamında verilen sipariş iptal edilirse, indirim kodu, kampanyanın geçerlilik süresi devam ettiği sürece, kullanıldığı tarihten itibaren 24 saat içinde yeniden kullanılabilir.

Akbank T.A.Ş. ve Getir A.Ş., kampanyayı durdurma, sonlandırma veya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.