Akaryakıtta Büyük Fırsat! İstanbul, Ankara, İzmir... İndirim Başladı, Kaçırmayın!

Akaryakıt fiyatlarında son dönemde yaşanan düşüşler, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (EPDK) rafineri şirketlerine yaptığı marj güncellemesi talebiyle ivme kazanıyor. EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz'ın açıklamasına göre, benzin ve motorin fiyatlarında 1 ila 1.5 TL arasında bir indirim bekleniyor. Bu gelişme, tüketicileri sevindirdi.

Akaryakıtta Büyük Fırsat! İstanbul, Ankara, İzmir... İndirim Başladı, Kaçırmayın!

Güncellenen Fiyatlar: Motorinde Önemli İndirim

Gece yarısı itibarıyla motorin fiyatlarına yapılan 1,21 TL'lik indirim, yeni fiyatları ortaya koydu. Bu indirimin yanı sıra, rafineri çıkış fiyatlarındaki ayarlamalar neticesinde motorin grubunda 1,10 TL, benzin grubunda ise 76 kuruşluk bir düşüş yaşandı.

Büyükşehirlerde Güncel Fiyatlar

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda benzinin litre fiyatı 40,36 TL, motorinin litre fiyatı ise 41,92 TL olarak belirlendi. Ankara'da benzinin litre fiyatı 41,02 TL, motorinin litre fiyatı ise 43,29 TL oldu. İzmir'de ise benzinin litre fiyatı 41,99 TL, motorinin litre fiyatı ise 43,96 TL olarak kaydedildi.

EPDK'nın müdahalesi, akaryakıt fiyatlarında beklenen indirimi beraberinde getirirken, bu durum araç sahiplerine mali bir rahatlama sağlayacak gibi görünüyor. Güncel akaryakıt fiyatlarındaki değişimleri takip etmek için haberimizi takip edebilirsiniz. Özellikle öğretmen ve kamu çalışanları için düzenlenen etkinliklere dair detaylara ulaşmak için bizi takip etmeye devam edin