Akaryakıtı 250 TL ucuza getirmenin formülü! Tüm araç sahipleri yararlanabilecek

Akaryakıt fiyatlarındaki sürekli artışlar araç sahiplerini zor durumda bırakırken, Yapı Kredi Bankası'nın duyurduğu yeni kampanyayla birlikte ferahlama söz konusu. İşte son dakika haberi olarak duyurulan bu indirim kampanyasıyla ilgili detaylar...

Akaryakıtı 250 TL ucuza getirmenin formülü! Tüm araç sahipleri yararlanabilecek

Akaryakıt fiyatlarındaki sürekli artışlar, Türkiye'deki araç sahiplerini derinden etkileyerek, depolarını doldurmakta zorlanmalarına neden oluyor. Ancak, bu süreçte bir nefes alma fırsatı doğdu. Yapı Kredi Bankası, araç sahiplerine yönelik heyecan verici bir kampanya başlattı ve akaryakıt indirimi müjdesini duyurdu. Bu indirim kampanyasıyla, araç sahiplerine bir rahatlama sağlanması hedefleniyor.

Türkiye'nin akaryakıt fiyatlarının dünya genelinde en yüksek olduğu ülkelerden biri olmasıyla beraber, benzin, motorin ve LPG gibi yakıtların fiyatlarındaki artışlar endişe yaratıyordu. Ancak, Yapı Kredi Bankası'nın duyurduğu bu kampanya ile araç sahiplerine bir nefes alma fırsatı sunulmuş oldu.

KAMPANYA DETAYLARI

Yapı Kredi Bankası'nın yeni akaryakıt indirimi kampanyası kapsamında, Yapı Kredi World kart sahiplerine özel olarak 250 TL'lik bir indirim uygulanacak. Bu indirim, sadece Opet istasyonlarında geçerli olacak ve kampanya kapsamında belirli şartları yerine getiren araç sahipleri bu indirimden yararlanabilecekler.

Kampanyaya katılmak isteyen araç sahipleri, World üyesi Opet istasyonlarından Chippin uygulaması aracılığıyla yapacakları akaryakıt ödemelerinde kampanyadan faydalanabilecekler. Katılım için belirli bir süre ve tutarda alışveriş yapılması gerekmektedir. Bu kapsamda, farklı günlerde 4 defa 750 TL ve üzeri alışveriş yapan araç sahipleri, 250 TL değerindeki indirimden faydalanabilecekler.

Kampanyaya katılan araç sahipleri, kazandıkları Opet yakıt puanlarını yine Opet istasyonlarında harcayabilecekler. Bu puanlar, cep telefonlarına gelen SMS'ler aracılığıyla veya Opet istasyonlarından yapılan harcama şifreleri ile kullanılabilecek. Ancak, kampanyadan yararlanabilmek için öncelikle Opet kartı aktivasyonunun yapılması gerekmektedir. Aktivasyon işlemleri, Opet'in resmi internet sitesi veya mobil uygulaması üzerinden kolaylıkla gerçekleştirilebilir.

Bu kampanya, araç sahiplerine akaryakıt masraflarında önemli bir tasarruf sağlamayı hedeflemektedir. Yapı Kredi Bankası'nın bu adımı, araç sahiplerine nefes aldıracak nitelikte bir indirim fırsatı sunarak, günlük hayatlarını kolaylaştırmayı amaçlıyor.