Akaryakıt almadan önce hemen başvurun! Benzin, motorin, LPG'ye 230 TL'lik dev indirim

Yeni bir akaryakıt indirim kampanyası başladı ve milyonlarca sürücü bu gelişmeyi yakından takip ediyor. Kampanya kapsamında, benzin, motorin ve LPG için özel indirimler sunulacak. Sürücülerin dikkatle izlediği akaryakıt indirimleri arasına bir yenisi daha katıldı. İşte detaylar...

Akaryakıt almadan önce hemen başvurun! Benzin, motorin, LPG'ye 230 TL'lik dev indirim

ING Bank, akaryakıt harcamalarında müşterilerine büyük fırsatlar sunmaya devam ediyor. Yapılan duyuruya göre, banka tarafından başlatılan kampanya kapsamında, Shell istasyonlarında yapılan akaryakıt alımlarında önemli bir indirim sağlanacak. Bu kampanya ile sürücülerin yüzünü güldüren ING Bank, müşterilerine 230 TL'ye varan indirim imkanı sunuyor.

ING BANK'TAN ŞAŞIRTAN HABER


Kampanyanın detaylarına göre, 16 Mayıs ile 30 Haziran 2024 tarihleri arasında, Bonus üyesi Shell istasyonlarında yapılacak akaryakıt veya otogaz harcamalarında geçerli olacak. Ancak kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilerin belirli bir işlem öncesinde SMS göndermesi gerekiyor. Bu işlem için "SHELL" yazıp 2205'e SMS göndermek yeterli olacak.

ING Bank'ın sunduğu bu kampanya ile müşteriler, 30 Haziran tarihine kadar toplamda dört ayrı gün ve tek seferde 800 TL ve üzeri harcamalarında 230 TL indirimden yararlanabilecek. Ancak dikkat edilmesi gereken nokta, her bir harcama işleminin farklı günlerde gerçekleştirilmesi gerekiyor. Aynı gün içinde yapılan harcamalardan sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilecek.

Kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilerin ING Bank'ın belirlediği kredi kartlarını kullanmaları gerekiyor. Kampanya, ING Pegasus BolBol Kart, ING Pegasus BolBol Classic Kart, ING Pegasus BolBol Premium Kart ve ING Bonus Kart sahipleri için geçerli olacak. Ancak ING Light Kart ve ING Bonus Business Kart sahipleri bu kampanyadan faydalanamayacak.

İndirim tutarı, harcama yapılan tarihleri takip eden 5 Temmuz 2024 tarihinde müşterilerin kartlarına yansıtılacak. Kampanya müşteri bazında olduğundan, her bir müşteri en fazla 230 TL indirim kazanabilecek. Ancak bu kampanyadan faydalanmak için harcamaların mutlaka Garanti BBVA POS'undan yapılması gerekiyor. Taksitli işlemler, bonus kullanımları, sanal POS, sanal kart ve mail order işlemleri kampanyaya dahil edilmeyecek.

ING Bank'ın bu kampanyasıyla akaryakıt harcamalarında önemli bir tasarruf sağlanırken, müşterilere sunulan avantajlarla birlikte banka ile olan bağlarını güçlendirecekler.