Acil para lazım diyenlere 35.000 TL'lik kredi çıktı! Günlük taksitler 100 TL bile değil

Yapı Kredi Bankası 35 bin TL dağıtıyor! Üstelik tam 3 ay boyunca tek kuruş geri ödemeyeceksiniz! Ayrıntılar haberimizde...

Acil para lazım diyenlere 35.000 TL'lik kredi çıktı! Günlük taksitler 100 TL bile değil

Yapı Kredi Bankası, tüketicilerin faiz yükü altında ezildiği bu dönemde yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Banka, kredi taksitlerinin 3 aya kadar ertelenebileceği bu kampanya ile müşterilerine ödeme kolaylığı sağlamayı hedefliyor.

Yapı Kredi, kampanya kapsamında sunduğu ihtiyaç kredisinde başlangıç faiz oranını yüzde 4,09 olarak belirledi. Azami vade ise 36 ay olacak. Banka ayrıca kredi tutarının belirlenmesinde müşterinin bankacılık geçmişini de dikkate alacağını ve limitin buna göre oluşturulacağını açıkladı.

Kampanyanın en dikkat çekici noktası, kredi taksit ödemelerinin 3 aya kadar ertelenebilmesi oldu. Böylece müşteriler, acil ihtiyaç duydukları parayı alırken, taksit ödemelerine bir süre ara verebilecek.

yapıkredi

Yapı Kredi ayrıca kampanya kapsamında örnek bir maliyet hesaplaması paylaştı. 35 bin TL tutarındaki bir kredide, yüzde 5,89 faizle 33 taksit ödemesi örnek gösterildi. Taksit tutarı 2.937,32 TL olarak açıklandı.

Uzmanlar, faiz oranlarının yüksekliğine rağmen taksit erteleme imkanının, bazı acil durumlarda ciddi fayda sağlayacağını belirtti. Ancak uzun vadeli kredilerde yüksek maliyet doğabileceği uyarısında bulundu.

Yapı Kredi'nin yeni kampanyasıyla tüketicilere ödeme kolaylığı sunmayı hedeflediği belirtildi. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin banka şubeleri ve internet sitesi üzerinden başvuru yapabileceği bildirildi.