Acil nakit para ihtiyacı olanlar koşsun! O banka 30.000 TL şartsız masrafsız kredi veriyor

Nakit sıkıntılarına kesin çözüm! 90 bin TL'ye kadar kredi ödemeleri başlıyor! Tüm detaylar haberimizde.

Acil nakit para ihtiyacı olanlar koşsun! O banka 30.000 TL şartsız masrafsız kredi veriyor

Yapı Kredi Bankası nakit sıkıntısı olanlara büyük bir kredi kampanyası başlattı! 90 bin TL ödeme yapılacak! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

YAPI KREDİ 90 BİN TL KREDİ KAMPANYASI

Son dönemlerde hem özel bankalar hem kamu bankaları sık sık kredi kampanyaları düzenlemeye devam ediyor. Yapı Kredi Bankası kimlik numarasıyla başvuru yapan müşterilerine 90 bin TL'ye kadar kredi ödemesi yapacak. Başvuru yapacak müşterilerin kredi notunun 1500 ve üstü olması gerekiyor. Şartları taşıyan müşteriler 24 ay vadeli 90 bin TL'ye kadar olan kredi ödemelerinden faydalanabilecek. 

yapı kredi 90 bin tl kredi kampanyası

Aynı zamanda Yapı Kredi ve Denizbank üzerinden daha önce kredi kullanan müşteriler daha uygun faiz oranlarından da faydalanabilecek. Yapı Kredi Bankası üzerinden başvuru yapacak müşteriler 4411 numarasına kimlik numaralarını, gelir bilgilerini ve doğum tarihlerini yazarak göndererek başvuru yapabilecek. Denizbank üzerinden başvuru yapacak müşteriler 3280 numarasına KREDİM bir boşluk kimlik numarası bir boşluk doğum tarihi yazarak başvuru yapabilecek. Başvuru sonuçları dakikalar içinde mesaj yoluyla bildirilecek. Kredi notu 1500 ve üstü olan ve nakit sıkıntısı çeken müşteriler bankaların düzenlediği kredi ödemeleriyle rahata erebilecek!