Acil nakit ihtiyacı olan soluğu Halkbank'ta alacak! Kefilsiz şartsız 22 bin TL'ye kadar nakit sağlanacak

Halkbank emeklilere özel promosyon teklifleriyle konuşuyor. Acil nakit ihtiyacı olan emeklilere özel de bireysel ihtiyaç kredileri sunuyor. İşte Halkbank ihtiyaç kredisi ve promosyon detayları...

Acil nakit ihtiyacı olan soluğu Halkbank'ta alacak! Kefilsiz şartsız 22 bin TL'ye kadar nakit sağlanacak

Halk Bank, emeklileri memnun edecek özel bir promosyon paketi başlattı. Paket, emeklilere maaş zammının yanı sıra ek kredi imkânı sunmasıyla dikkat çekiyor. Maaşını Halkbank'a getiren emekliler daha yüksek promosyon ödemesi alıyor ve bu ödemeler kredi ile birlikte toplam 22.000 TL'ye ulaşıyor.

para

Halkbank'ın Emekli Maaşı Promosyonları

Halkbank'ın emekli promosyonları için belirlenen ödeme tarifeleri aşağıdaki gibidir

  • Emekli maaşı 3.500 TL'ye kadar olan vatandaşlar için 3.000 TL promosyon,
  • Emekli maaşı 3500 ile 7500 TL arasında olan vatandaşlar için 3500 TL promosyon,
  • Emekli aylıkları 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olan vatandaşlar için 4.500 TL promosyon,
  • Emekli maaşı 10.000 TL'nin üzerinde olan emeklilere 5000 TL promosyon

para

Emeklilere Özel İhtiyaç Kredisi

Halkbank, emekli maaş promosyonu ile eş zamanlı olarak emekli müşterilerine özel bireysel kredi fırsatları sunuyor. Banka, emekli müşterilerine aylık %3,89 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi sunuyor. Bunun içinde 36 ay vadeli 17.000 TL ihtiyaç kredisi de mevcut.

para

Promosyonlar ve Bireysel Kredilerin Kombinasyonu

Halkbank'ın sunduğu avantajlardan biri de promosyon ve ihtiyaç kredisinin bir arada sunulması. Emekli müşterilere standart pakete ek olarak 5.000 TL'lik özel promosyon ödemesinin ardından 17.000 TL'lik bireysel kredi sunuluyor. Böylece emeklinin banka hesabına yatırılan toplam tutar 22.000 TL'ye ulaşıyor.

Halkbank'ın duyurduğu kampanya emeklilere önemli finansal avantajlar sunuyor. Halkbank'ın emeklilere yönelik kampanyası ve bireysel krediler hakkında daha fazla bilgiye resmi internet sitesinden ulaşılabilir.