Acele toplu para arayanlara müjde! İş Bankası 200.000 TL ihtiyaç kredisinde faiz düşürdü!

İş Bankası'na ihtiyaç kredisi başvurusu yapan herkes, maliyetin ne olacağını araştırıyor. Peki, İş Bankası'nda 200.000 TL tutarındaki ihtiyaç kredisinin aylık taksitleri kaç TL oluyor? İşte bu sorunun yanıtı..

Acele toplu para arayanlara müjde! İş Bankası 200.000 TL ihtiyaç kredisinde faiz düşürdü!

Para sıkıntısı çeken kişilerin aklına gelen ilk çözüm bankadan ihtiyaç finansmanı kredisi almaktır. Bu yöntem nakde daha kolay erişim sağlar, ancak bunun bir bedeli vardır. Ödeyeceğiniz faiz, ihtiyaç kredisi faiz oranınıza bağlıdır. Bu yükselen fiyatlar nedeniyle herkes ihtiyaç kredisi almadan önce faiz oranlarını iyice araştırıyor. Son dönemde İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi kampanyaları da kapsamlı bir şekilde inceleniyor.

İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi kampanyasında müşterilere çok özel bir fırsat sunulmaktadır. Türkiye'nin en eski bankalarından biri olan İş Bankası, geniş bir müşteri tabanına reklam vermekte, bu da tüketici kredisi kampanyalarının yoğun reklamını yapmaktadır. Müşteri ihtiyaçlarına bağlı olarak İş Bankası ihtiyaç kredisi kampanyalarında bazı değişiklikler yapılabilecektir. İş Bankası'ndan ihtiyaç kredisi kullanan herkes belirli kurallara tabidir. Maksimum vade kredi limitinize bağlıdır. Bu konuda müşterilere sunulan seçenekler farklılık gösterebilmektedir.

50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredileri için 36 aya varan vade imkanı sunuluyor. Ancak kredi tutarı 50.000 TL ile 100.000 TL arası ise kredi vadesi 24 aya kadar çıkabilmektedir. 100.000 TL'nin üzerinde ihtiyaç kredisi kullanan herkes İş Bankası'ndan 12 aya kadar vade imkanından yararlanabiliyor. Bu şartların herhangi bir uzantısı yoktur.

İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi kampanyasında müşteri kredi başvurularına çok hızlı yanıt verilmektedir. Banka, müşterilerinin finansman taleplerini bankacılık kanallarından kabul etmektedir. Bu durumdaki müşteriler kredi başvurusunda bulunduğunda bu başvurular anında değerlendirmeye alınır. Tarama sonrasında finansmana uygun görülen müşterilerin kredi başvuruları hızlı bir şekilde tamamlanmaktadır. İşlem tamamlandıktan sonra ödünç aldığınız tutar anında banka hesabınıza aktarılacak ve kullanıma hazır hale gelecektir.

200.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMASI!

İş Bankası 200.000 TL ihtiyaç kredisi

İş Bankası'ndan ihtiyaç kredisi kullanan müşterilerin karşılaştıkları örnek maliyetler ortaya çıktı. Dolayısıyla 12 ay vadede 200.000 TL'nin üzerinde ihtiyaç kredisi kullanmanız durumunda kredi maliyeti aylık %4,70 faiz oranı üzerinden hesaplanacaktır. Bu durumda kredi taksiti 23.999 TL oluyor. Bu kredinin toplam tutarı 287.000 TL'dir.