6 bankadan faizsiz kredi kampanyası! Acil nakit arayanlara ilaç gibi gelecek

Bayram arefesinde, altı farklı banka müşterilerine özel bir teklif sunarak, faizsiz ve taksitli kredi seçeneklerini içeren bir kampanya başlattı. Kredi başvuruları şimdiden açık. İşte, nakit avans ve kredi imkanları sunan bankaların listesi ve kampanyaların detayları...

6 bankadan faizsiz kredi kampanyası! Acil nakit arayanlara ilaç gibi gelecek

Kurban Bayramı yaklaşırken, birçok banka ardı ardına yaptıkları duyurularla bayram özelinde sunacakları faizsiz ve taksitli nakit avans ile kredi seçeneklerini tanıttı. Yayınlanan bildirilere göre, bu cazip kredi kampanyaları bazı özel bankalar tarafından özellikle yeni müşterilere yönelik olarak hazırlanmış. Müşterilerin ihtiyaçlarını ön planda tutan ve yenilikçi finansal çözümler sunan bu özel bankalar, sundukları faizsiz kredi imkanlarıyla öne çıkıyor.

İşte, faizsiz ve taksitli kredi imkanları sağlayan bu özel bankaların sunduğu hizmetlerle ilgili detaylar...

faizsiz kredi imkanları

Bayram öncesinde, müşterilere yönelik cazip finansal fırsatlar sunan bankalar, faizsiz ve taksitli kredi seçeneklerini içeren kampanyalarını duyurdu. İşte, bu özel tekliflerin detayları:

  • Yapı Kredi: Bankanın resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre, yeni müşterilere yönelik olarak 20 bin TL'ye kadar faizsiz ve taksitli nakit avans imkanı sağlanacak.
  • Denizbank: Resmi internet sayfasında yapılan son dakika duyurusuna göre, Kurban Bayramı'na özel olarak 25 bin TL'ye kadar faizsiz ve taksitli kredi fırsatı sunuluyor. Ayrıca, yeni müşterilere 15.000 TL'ye kadar faizsiz taksitli nakit ve 10.000 TL'ye kadar %0 faizli kredi seçenekleri de mevcut.
  • İş Bankası: Türkiye İş Bankası'nın resmi web sitesinde yer alan son dakika açıklamasına göre, 25 bin TL'ye kadar faizsiz ve taksitli Kurban Bayramı kredisi verileceği ve başvuruların alınmaya başlandığı belirtiliyor.
  • Garanti Bankası: Garanti BBVA tarafından yapılan son dakika açıklamasında, Kurban Bayramı'na özel 20 bin TL'ye kadar faizsiz ve taksitli nakit avans kampanyasının başladığı ifade ediliyor.
  • Akbank: Bankanın resmi internet adresinde yer alan son dakika duyurusuna göre, bayrama özel olarak yeni bir faizsiz kredi kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında, 10 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi ve 20 bin TL'ye kadar taksitli nakit avans seçenekleri bulunuyor.