500 bin TL'ye kadar hızlı kredi! Devlet bankasından bomba etkisi yaratacak kredi kampanyası

Vakıfbank, otomobil almak isteyen ancak bütçesi zorlanan tüketiciler için taşıt kredisi kampanyası duyurdu. Banka, Şubat ayında özel faiz oranlarıyla birlikte vade seçenekleri de sunarak sektöre öncülük eden bir adım atmış oldu.

500 bin TL'ye kadar hızlı kredi! Devlet bankasından bomba etkisi yaratacak kredi kampanyası

Araç sahibi olmak isteyen fakat finansal desteğe ihtiyacı olan tüketiciler için kamu bankalarından ilginç haberler var. Vakıfbank, Şubat ayı itibariyle taksitli hesaplarda yapacağı değişiklikleri duyurdu, aynı zamanda kampanyanın detaylarını paylaştı.

Zorlu ekonomik koşullar günlük yaşamın birçok yönünü etkilediğinden, kendi ihtiyaçlarımıza öncelik vermeyi ve lüks harcamaları bir kenara bırakmayı öğrendik. Ancak birçok insan için, özellikle de büyük şehirlerde yaşayanlar için, araba sahibi olmak yalnızca bir lüks değil aynı zamanda temel ihtiyaçtır. Vakıfbank'ta vatandaşlara taşıt kredisi konusunda yardımcı olmak için bir kampanya başlattı.

"Araba fiyatları artıyor, tüketiciler krediye yöneliyor"

Vakıfbank taşıt kredisi faiz oranı

Ekonomik zorluklar lüks malların tüketimini azalttı. Bu durum büyük şehirlerde yaşayanlara yönelik temel ihtiyaç olan otomobili de etkiledi. Artan otomobil fiyatları tüketicilerin hayallerini biraz daha ileriye ertelemesine neden olmaya başladı. Tüketiciler gelecek ayki fiyat artışlarından kaçınmak için uygun kredi fırsatları arıyor. Yeterli birikiminiz yoksa taşıt kredisi ile araba almayı planlayın. Vakıfbank da bu talebi karşılamak amacıyla Şubat ayında taşıt kredisi ürünlerini güncelledi.

Vakıfbank taşıt kredisi faiz oranı

Vakıfbank, Şubat ayında mevcut ve yeni müşterilerine çeşitli promosyonlar sunmuştur. Bunlardan birisi de taşıt kredisi ürünleriydi. Banka, otomobil alıcılarına otomobili satın almaları için 48 aya kadar süre tanıdı. Kredi ürünlerine tüm şubelerden başvuru yapılabileceği belirtildi.

Vakıfbank 48 ay vadeli taşıt kredisi detaylarını da açıkladı. Üründen özel müşteriler de faydalanabilmektedir. Kampanya listesi aşağıdaki gibidir:

Kredi tutarı: 500.000 TL

Faiz oranı: %4,06

Dönem sayısı: 48 ay

Kredi kullandırım ücreti: 2.500 TL

Aylık taksit tutarı: 28.831,53 TL

Ödenen toplam tutar: 1 milyon 383 bin 913,31 TL

Yıllık gider oranı: %86,2

Vakıfbank, araç sahibi olmak isteyenlere şubat ayı taşıt kredisi ürünleriyle destek verecek. Bankanın kampanyası sektördeki rekabeti artırabilir. Tüketicilerin bu fırsattan yararlanmak için acele etmesi gerekiyor.