31 Mayıs'a kadar süre verildi! Başvuran emekliye ikramiye verilecek

Emeklileri ilgilendiren bir son dakika haberi paylaşıldı. Buna göre 31 Mayıs 17.00'ye kadar bunları yapanlar ek ikramiye alabilecekler.

31 Mayıs'a kadar süre verildi! Başvuran emekliye ikramiye verilecek

EK İKRAMİYE İÇİN SÜRE DARALIYOR…. EMEKLİLER DİKKAT!

Emeklileri ilgilendiren bir son dakika haberi paylaşıldı. Buna göre 31 Mayıs 17.00'ye kadar bunları yapanlar ek ikramiye alabilecekler.

para

Kurban bayramına az bir zaman kala emeklileri ilgilendiren bir açıklama geldi. Emekli bayram ikramiyesini alabilmek için emeklilerin 31 Mayıs'a kadar başvuruda bulunması gerekiyor. Bu tarihe kadar başvuru işlemlerini tamamlayan emekliler Kurban Bayramı ikramiyesinden yararlanabilecek. Emeklilerin merak ettikleri bir diğer konu ise b ikramiyelerin ne zaman hesaplara yatacağı oluyor. Buna göre emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak ? emekliler hangi tarihte ödemelerini alacaklar. Tüm detaylar haberimizde….

EMEKLİLER BU HABERE DİKKAT!

Türkiye'deki milyonlarca emekli, Kurban Bayramı öncesinde verilecek olan bayram ikramiyelerini ne zaman alacaklarını merak ediyor. Kurban bayramında emekli ikramiyesinden yararlanabilmek için emeklilik işlemlerini başlatan emeklilerin 31 Mayıs a kadar başvurularını yapmaları gerekiyor. Yoksa emekliler bu bayram ikramiyesinden yararlanamayacaklar. Emekliler geçim sıkıntısı çekmeye devam ediyor. Emekli maaşı yeni bağlanacak emekliler için de eğer bayram ikramiyesinden yararlanmak istiyorsanız sizde başvurunuzu 31 Mayıs a kadar tamamlamak durumundasınız. Eğer emekli başvurusunda bulunacak emekliler bu başvuruyu 1 haziran da yaparlar ise de bu kez bayram ikramiyesini kaçırmış oluyorlar.

2024 EMEKLİ KURBAN BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN ÖDENECEK ?

Emekliler yaklaşan kurban bayramı öncesinde ihtiyaçlarını rahatça karşılamak için maaş ve ikramiyelerin ne zaman yatacağını da merak ediyor. Emekliler en çok da maaşlarını ve ikramiyelerini alacaları tarihi merak ediyor. Buna göre de bakanlık tarafından edinilen bilgiye göre emekliler bayram ikramiyelerini Haziran ayının ilk haftasında alabilecekler. Ama SGK net bir tarih henüz paylaşmadı. Geçmiş yıllarda da bu tarz ikramiyelerde SGK ödemeleri bayramdan bir ay öncesinde yapıyordu. Bu nedenle de emekli ikramiyelerinin en geç 10 Haziran'a kadar ödenmesi gerekiyor.