27 yaşından küçükler başvurabilir! Başvurular açıldı: 2 yıl tek kuruş geri ödemesi yok

Evlenmek isteyene faizsiz kredi müjdesi! İşte başvurmak için gereken koşullar ve başvuru yöntemi...

27 yaşından küçükler başvurabilir! Başvurular açıldı: 2 yıl tek kuruş geri ödemesi yok

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, gençlere yönelik önemli bir destek müjdesini duyurdu. Bakan Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu kapsamında faizsiz evlilik kredisi imkanının ilk defa deprem bölgesinde uygulanacağını belirtti. Fonun hazırlıklarının tamamlandığını açıklayan Bakan, başvuruların 15 Şubat'ta başlayacağını ifade etti.

Gençlere sağlanacak bu destekle ilgili olarak Bakan Göktaş yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bir süredir üzerinde yoğun bir şekilde çalıştığımız Aile ve Gençlik Fonu'nda hazırlıkları tamamladık. İlk defa deprem bölgesinde uygulayacağımız Aile ve Gençlik Fonu'nun başvurularını 15 Şubat'ta almaya başlayacağız. Başvuruları 15 Şubat itibarıyla bakanlığımızın web sitesi olan aile.gov.tr üzerinden e-Devlet aracılığıyla alacağız. Deprem bölgesinde aile kurma yolunda ilk adımı atacak gençlerimize faizsiz kredi imkanı sunacağız. Gençlerimiz bu destek ile aynı zamanda kendi projelerini de hayata geçirebilecekler."

aile bakanlığı

Bu yeni uygulama ile gençler, deprem bölgesinde aile kurma süreçlerine destek olacak faizsiz evlilik kredisi imkanından faydalanabilecekler. Başvuruların e-Devlet üzerinden alınacak olması, sürecin daha hızlı ve erişilebilir olmasını sağlayacak. Aile ve Gençlik Fonu, gençlerin hayallerini gerçekleştirmeleri için önemli bir adım olarak dikkat çekiyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın duyurduğu Aile ve Gençlik Fonu, gençlere sağlanacak faizsiz evlilik kredisi imkanıyla dikkat çekiyor. 15 Şubat'ta başlayacak başvurular, e-Devlet aracılığıyla gerçekleştirilecek, bu da süreci daha hızlı ve erişilebilir hale getirecek. Gençlere destek olacak bu uygulama, deprem bölgesinde aile kurma yolundaki gençlere önemli bir adım sunarken, aynı zamanda kendi projelerini hayata geçirme fırsatı da tanıyacak. Aile ve Gençlik Fonu, gençlerin yaşamlarına olumlu etkiler sağlamak adına önemli bir destek mekanizması olarak öne çıkıyor.