IQ'su 120 üzeri olanlar resimdeki tavşanı 10 saniyede buluyor!

Kendi içindeki dedektifi ortaya çıkar! Bu oyun, hem tek başınıza hem de arkadaşlarınla oynarken gözlem yeteneklerini keskinleştirmen için mükemmel bir fırsat. Kim en iyi gözlemcidir, öğrenmeye hazır mısın?

IQ'su 120 üzeri olanlar resimdeki tavşanı 10 saniyede buluyor!

Gözlem yeteneklerini geliştirmek için harika bir yol arayışındaysan, "Bul ve Keşfet" bulmacaları tam sana göre! Bu oyunlar, görsel algı, dikkat ve odaklanma gibi birçok becerini geliştirmene yardımcı olur. Hem bireysel olarak hem de grup halinde oynayarak eğlenceli vakit geçirebilirsin.

İçindeki dedektifi ortaya çıkar! Bu oyun, hem tek başına hem de arkadaşlarınla oynarken gözlem yeteneğini keskinleştirmen için harika bir fırsat. Kim en iyi gözlemcidir, öğrenmeye hazır mısın?

Gizli Tavşanı Bulabilir Misin?

Renkli bir kedi sürüsü arasında gizlenmiş bir tavşan var! Bu görsel bulmacada, tavşanı 15 saniye içinde bulmaya çalışacağız.

zeka testi

Tavşanı Buldun Mu?

Tavşanı bulmak için epey uğraştın, değil mi? Sakin ol, herkes ilk denemede bulamayabilir. Şimdi sana müjdeyi verebiliriz: Tavşanı bulduğun an, gözlem yeteneğinin ne kadar kuvvetli olduğunu gösterdin demektir!

Hala bulamadıysan, endişelenme. İşte sana sürpriz!

zeka testi

Görüntüde, tavşanın tam olarak nerede saklandığını gösterdik. Gördüğün gibi, oldukça iyi kamufle olmuştu!