Tüm müşteriler yararlanacak! PTT'de yüzde 20 indirim fırsatı!

PTT AŞ yeni bir duyuru ile indirimli saatler temalı bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında PTT, müşteri memnuniyetini artırmak amacıyla çeşitli hizmetlerde indirim yapacağını duyurdu. Müjdeli haberle birlikte tüm bireysel müşterilerin indirimli kargo gönderimi yapılacağı öğrenildi. İşte PTT'nin yeni kampanyasına dair detaylar...

Tüm müşteriler yararlanacak! PTT'de yüzde 20 indirim fırsatı!

PTT AŞ’den gelen yeni bir duyuruda müjde verildi. Müşterilerine özel indirimli saatler uygulaması başlatacağını duyuran PTT, büyük bir indirim fırsatı sunacak. Kampanya kapsamında müşteriler, hafta içi her gün indirimli saatlerde kargı gönderim imkanlarından faydalanabilecekler. 

ptt

Hafta içi her gün saat 09.00 ile 12.00 arasındaki standart taşıma ve adrese teslim gönderilerde yüzde 20 indirim imkanı sunulacağı aktarıldı. Tüm bireysel müşterilerin faydalanabileceği bu kampanyada günlük bir limit de olacak. Her bir müşteri günde en fazla 5 adet olmak üzere indirimden faydalanabilecek. Ayrıca, tüm gönderilerin yurt içi gönderi olması da şart olarak aranacak. 

Yani, PTT’nin bu yeni kampanyası ile birlikte yurt içi varışlı bireysel gönderimlerin hepsi sabah 9 ile öğlen 12 arasında yüzde 20 indirimli olacak!