Vantilatörden tost makinesine dev indirim! BİM 26-27-28-29 Temmuz aktüel ürünler kataloğu

Türkiye’nin en çok tercih edilen zincir market markalarından biri olan BİM, yeni aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. 26 Temmuz 2024 tarihi itibarıyla market raflarında indirimli olarak yer alacak olan ürünleri listeleyen BİM, cazip fiyatlarıyla yine dikkat çekti. İşte BİM 26 Temmuz - 2 Ağustos günleri arasındaki BİM aktüel ürünleri…

Vantilatörden tost makinesine dev indirim! BİM 26-27-28-29 Temmuz aktüel ürünler kataloğu

BİM, sık sık yaptığı indirimlere gündeme gelen BİM, mağazalarında geçerli olacak fiyat düşüşlerini erkenden duyurdu. 26 Temmuz ile 2 Ağustos 2024 tarihleri arasında geçerli olacak indirimleri duyurmak isteyen BİM, yeni bir aktüel katalog yayımladı. BİM aktüel katalogda 26 Temmuz haftasında hangi ürünlerde fiyatın ne kadar düşeceği böylelikle netleşmiş oldu. 

Yeni kampanyasında BİM elektronik ev aletleri, tekstil ürünleri, eğitici oyuncak, züccaciye ürünleri, vantilatör, elektrikli bisiklet, ATV, mutfak ürünleri, araba yıkama fırçası ve daha birçok farkı kategoride üründe indirim yaptı. Yapılan indirimler kapsamında çeşitli markaların ürünlerinde fiyatlar düşerken, BİM, 2 Ağustos tarihine kadar indirimli ürünlerin raflarda ve resmi internet sitesi üzerinden satılacağını vurguladı. 

Bim Aktüel Kataloğu'nda yer alan bu cazip fırsatlar, 26 Temmuz 2024 tarihinden itibaren Bim Market mağazalarının indirim reyonlarında sizleri bekliyor. Kampanyalı ürünler, kredi kartına peşin fiyatına taksit imkanı ile satışa sunulacak. 

Vantilatör, Air Fryer, baskül indirimi başlıyor! 

BİM 26 Temmuz aktüel ürünler kataloğunda bu hafta 2 yıl garantili Fakir Range vantilatör 899 liradan satılacak. Vantilatörün yanı sıra Philips markalı Air Fryer 5 bin 999 liradan satılırken, Keysmart markalı tost makinesi bin 299 lira ve dijital baskül de 279 liradan satılacak. 

bim

Elektrikli bisiklet ve ATV satışı yapılacak! 

Daha önce de şaşırtıcı ürünlerin satışlarını yapan BİM’in aktüel kataloğunda bu hafta, hem eğlence hem de ulaşım için ideal olan elektrikli bisiklet ve ATV modelleri de yer aldı. Skyjet Off Road Benzinli ATV, 110 cc, 4 zamanlı tek silindir motoru ve 2 yıl garantisi ile 49 bin 999 TL’den satışa sunuldu. Ola Elektrikli Bisiklet EB2 alüminyum alaşımlı ve 2 yıl garantili bisiklet ise sadece 19 bin 999 TL oldu. 

bim aktüel

Mutfakta işinizi kolaylaştıracak ve evinizin şıklığını artıracak züccaciye ve mutfak ürünleri de Bim Aktüel Kataloğu'nda yer aldı. Teleskopik araç yıkama fırçası 149 TL, pipetli termos 399 TL, salata kurutucusu 129 TL, hareket sensörlü bagaj lambası: 119 TL, Emsan 4’lü porselen tatlı tabağı 259 TL oldu. 

Eğitici oyuncaklar ve ev eşyaları da indirimde! 

Eviniz için gerekli eşyalar ve çocuklarınız için eğitici oyuncaklar da indirimde. İşte indirimdeki gerekli eşyalar ve eğitici oyuncaklar: 

bim aktüel

  • Gece Parlayan Basketbol Topu: 499 TL.
  • SGS Kalın Sıcak Mum Silikon Tabancası: 279 TL.
  • SGS İnce Sıcak Mum Silikon Tabancası: 199 TL.
  • SGS Tornavida Seti: 129 TL.
  • SGS Kontrol Kalemi + Elektrik Bandı: 59 TL.