Ünlü giyim markası BİM'e ucuza geliyor! Gömlek, mont, sweathirt... O tarihte raflarda

BİM bu hafta da alışveriş tutkunlarına kaçırılmayacak bir fırsat geliyor. 20 Ekim'de yayınlanacak olan indirim kataloğu, Kiğılı'nın özel giyim koleksiyonlarından ev tekstiline kadar geniş bir ürün yelpazesinde avantajlı alışverişlerin kapısını aralıyor.

Ünlü giyim markası BİM'e ucuza geliyor! Gömlek, mont, sweathirt... O tarihte raflarda

BİM'in bu haftaki aktüel ürün listesinin yıldızı hiç şüphesiz Kiğılı imzasını taşıyan erkek giyim ürünleri oldu. Dynamic koleksiyonundaki kaban, sweatshirt ve gömlekler Kiğılı kalitesinin şıklığını uygun fiyatlarla evinize taşıyor.

Özel fiyatı 699,00 TL olan bu kaban, soğuk mevsimde hem şıklık hem de rahatlık isteyenler için birebir. Kadın ve erkek aksesuarları bakımından sofistike seçeneklerin yer aldığı katalogda, deri kemerlerden şık çantalara, soft renkli eşarplardan termal çorap çeşitlerine kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuluyor. Günlük yaşamın vazgeçilmezi olan bu ürünler BİM'den cazip fiyatlarla tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Ünlü giyim markası BİM'e ucuza geliyor

Ev tekstili kategorisinde ise, Moliniera markası kalitesiyle öne çıktığı görülüyor. Tek kişilik lastikli çarşaf çeşitlerinden çift kişilik nevresim takımları, yastık kılıfları, mikrofiber bulaşık altlıkları ve birçok ürün BİM raflarında yerini alırken, seçtiğiniz her ürün evinizin görünümünü değiştirecek. Bir diğer özelliği ise farklı renk ve desenlerde tekstil ürünlerinin uygun fiyatlarla satılmasıdır. Haftalık alışveriş fırsatları yalnızca stoklar bitene kadar geçerlidir, bu nedenle indirimli ürünleri kaçırmamak adına erken satın almanızı öneririz.

BİM'in bu fırsatlarını ve gelecek indirimlerini takip etmek için indirime giren markanın resmi internet sitesine giriş yaparak avantajlı alışveriş yapabilirsiniz. Bu özel indirimler hem bütçenizi korur hem de günlük yaşantınıza şıklık ve konfor katar.