Survivor izleyenler şaşıp kalacak! Tamamen değişiyor: Bir kuruş bile getirmiyormuş

Senelerdir reyting rekorları kıran Survivor yarışmasında format tamamen değişti! Tüm detaylar haberimizde.

Survivor izleyenler şaşıp kalacak! Tamamen değişiyor: Bir kuruş bile getirmiyormuş

Heyecanla beklenen Survivor yarışmasıyla ilgili yeni sistem Acun Ilıcalı tarafından paylaşıldı! Meğer bu sistem para kazandırmıyormuş! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

SURVİVOR FORMATI TAMAMEN DEĞİŞTİ

Senelerdir reyting rekorlarıyla zirvede olmaya devam eden Survivor yarışmasında bu sene format tamamen değişti. Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamalara göre SMS üstünden elde edilen bir gelir oranı olmadığı öğrenildi. Ilıcalı, SMS başına 3 TL gelirin 1.5 TL'sinin vergiye gittiğini, kalanın da operatörler ve format sahipleri arasında paylaşıldığını dile getirdi. Ilıcalı,

survivor formatı tamamen değişti

 1 milyon SMS gelse bile bütçeye kayda değer bir katkısı olmadığını söylerken internet üstünden oylamanın da riskli olduğunu belirtti. Haksızlık iddialarının önüne geçmeyi hedefleyen Acun Ilıcalı bu sene yarışmada birinciliğin tamamen performansa dayalı olacağını da söyledi. Ada konseylerinde belirlenen adaylar düello yaparak kaybeden yarışmacı öğrenilecek. Acun Ilıcalı tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan paylaşımlara göre Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu, Turabi Çamkıran bu sene yarışmada boy gösterecek. Yeni değişiklikle birlikte yarışmanın da formatı tamamen değişmiş oldu.