ŞOK ucuz iPhone ve Playstation 5 satıyor! Büyük indirime sayılı günler kaldı: Duyan kapıda kuyruk olacak

ŞOK Market iPhone satışına başladı! Detaylar haberimizde...

ŞOK ucuz iPhone ve Playstation 5 satıyor! Büyük indirime sayılı günler kaldı: Duyan kapıda kuyruk olacak

ŞOK Market, tüketicileri cezbetmek için dev bir indirim kampanyasına başladı. Kampanya kapsamında iPhone, Playstation 5 ve Xiaomi akıllı telefonlarda büyük fiyat indirimleri uygulanıyor. Ancak bu cazip fırsatlar sadece 8 gün süreyle geçerli olacak.

İndirim kampanyasının gözdesi olan Xiaomi akıllı telefon, normalde 22 bin 999 lira olan fiyatıyla şimdi sadece 16 bin 999 liraya satılıyor. Hem performansı hem de uygun fiyatıyla dikkat çeken bu telefon, kullanıcıların ilgisini çekmeye devam ediyor.

şok indirim telefon

ŞOK Market, oyun tutkunları için de birbirinden avantajlı fırsatlar sunuyor. Playstation 5, normalde 32 bin 999 lira olan fiyatıyla şimdi sadece 28 bin 499 liraya satın alınabiliyor. Bu fırsatla oyun dünyasının en yeni ve güçlü konsoluna uygun fiyatla sahip olmak mümkün.

Apple hayranları da unutulmadı. ŞOK Market, iPhone modellerinde de etkileyici indirimler uyguluyor. Kampanya kapsamında Apple iPhone, 27 bin 599 lira gibi bir fiyatla satışa sunuluyor.

Ancak tüketicilerin dikkat etmesi gereken bir nokta var; bu indirimli fiyatlar 29 Şubat'a kadar geçerli olacak. Bu süre zarfında alışveriş yapmayı planlayanların acele etmeleri öneriliyor. ŞOK Market, bu kampanya ile tüketicilere kaliteli ürünleri daha uygun fiyatlarla sunarak dikkat çekiyor.