Klozetlerdeki geçmeyen sarı lekeleri anında siliyor! Çamaşır suyu yerine bunu kullanın

Klozetin mikrop açısından en riskli alanlardan biri olduğu biliniyor. Herkes klozetini görünür kirlerden arındırırken dezenfekte ederek temizlemek ister.

Klozetlerdeki geçmeyen sarı lekeleri anında siliyor! Çamaşır suyu yerine bunu kullanın

Klozet temizliği hemen hemen herkesin çok dikkat ettiği bir konusudur. Klozet temizliği sırasında bakterilerin yok edilmesinin istenmesinin yanı sıra görünümdeki lekeler de yok edilmek istenmektedir.

Çamaşır suyu bu sorunların her ikisini de çözmek için en sık kullanılan temizlik maddesidir. Ancak geride hiçbir ağartıcı kalıntısı bırakmayacak kadar etkili formüller de vardır. İşte herkesin merak ettiği o yöntem..

Çamaşır suyundan daha fazla etkili;

Klozetlerdeki geçmeyen sarı lekeleri anında siliyor

Bu yöntem doğaldır, daha etkilidir ve ağartıcı kullanılmasını gerektirmez. Kabartma tozu ve beyaz sirke, klozetinizi temizlemek için ihtiyacınız olan doğal temizleyiciler arasındadır. Karbonat ve beyaz sirkeyi kullanarak etkili bir kombinasyon ortaya koyabilirsiniz.

Klozet temizliğini karbonat ile beyaz sirkeyi karıştırarak yapmak için ise ilk olarak klozetin içerisine karbonat dökün. Tuvaletin tamamını karbonatla kapladıktan sonra üzerine beyaz sirke dökün.

Bir süre bekledikten sonra ki malzemenin arasında bir reaksiyon meydana gelecektir.

Bekleme süresi bittiğinde fırçayı kullanarak klozetin her köşesini dikkatlice fırçalayın. Tuvaleti fırçaladıktan sonra sifonu çektiğinizde sarı lekelerin gittiğini ve klozetin parladığını fark edeceksiniz.