Domatesle gelen güzellik mucizesi! Bununla karıştırınca cilt rengini 2 ton açıyor

O maske adeta cildi aydınlatıyor. Bu doğal yöntemle arındırma ve parlama gerçekleşiyor. Bu maske nedir? Tüm detaylar haberimizde.

Domatesle gelen güzellik mucizesi! Bununla karıştırınca cilt rengini 2 ton açıyor

Domatesli kil maskesi doğal bir bakım sunmaktadır. Cildi arındırması yanında parıldamasını sağlamaktadır. Maskenin yapılışı nasıldır? Merak edilen detaylar haberimizde.

O MASKE CİLDİ AYDINLATIYOR!

Domates, cilt bakımında kullanılan malzemeler arasında yer almaktadır. Domatesli kil maskesi, arındırır, canlandırır ve aydınlatır.domates

Domates'in içerisinde C vitamini, antioksidan ve likopen bulunmaktadır. Cilt için faydası oldukça fazladır. Yüzdeki leke, sivilce ve kırışıkları en aza indirgemektedir. Cilde canlılık getirmektedir. Domatesin yanında domates suyu da cilde fayda sağlamaktadır. Kilo veriminde ve bağışıklık, karaciğer iyileştirilmesinde domates kullanımı önemlidir.

Domatesli kil maskesi için gerekli malzemeler şunlardır:

1 domates

2 yemek kaşığı yeşil veya hindistan cevizi kili tercih edilmelidir.

Domatesler yıkanır ve kabuklar soyulmalıdır. Domates parçalara kesilerek püre haline getirilmelidir. Blender veya rende yöntemi ile gerçekleştirilebilir. 2 yemek kaşığı kili ekleyerek karışım kıvamı ayarlanmalıdır. Maskeniz hazır.

Maskeyi yüz, boyun çevresi, göz çevresine uygulayın. 15-20 dakika maske bekletilmelidir. Maske ılık su ile yüzden arındırılmalıdır. Haftada bir kez uygulanması önerilmektedir.