CarrefourSA'da somonun kilosu 99 TL'ye düştü! Hamsiden bile ucuz: Kapış kapış satılıyor

CarrefourSA geçtiğimiz günlerde bugün başlattığı indirim kampanyasıyla dikkat çekti. En çok tercih edilen perakende zinciri, başta balık ürünleri olmak üzere birçok ürün grubunda fiyat değişikliği yaptığını bildirdi. Detaylar haberimizde..

CarrefourSA'da somonun kilosu 99 TL'ye düştü! Hamsiden bile ucuz: Kapış kapış satılıyor

Carrefour SA, Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yıl dönümü kutlamaları ve yüksek enflasyonla mücadele kapsamında zincir marketler için yapılan indirim çağrısına yanıt verdi. Bu kapsamda indirim kampanyaları düzenleyen market zinciri, sunduğu ürünlerin detaylarını verdi. Resmi internet sitesinde yeni bir broşür yayınlayan market zinciri Carrefour SA, balıkta, sebzelerde, meyvelerde ve ve ayçiçek yağı ürünlerinin fiyatlarında değişiklik yaptığını duyurdu. Zincir marketlerde indirimli fiyatlar tek tek açıklandı.

"Pazar gününe kadar geçerlidir"

İndirim kampanyalarıyla tüketicilere uygun fiyatlarla alışveriş yapma olanağı sunan CarrefourSA, son indirim kampanyasıyla dikkatleri üzerine topladı. Balık ve ayçiçek yağında fiyat değişikliği yaşandığını, fiyatların son dönemde rekor seviyelere çıktığını belirten perakende zinciri, 22 Ekim'e kadar geçerli olacak teklifleri ise şöyle sıraladı:

CarrefourSA indirim kampanyası

Carrefoursa Market Market İndirimleri

Ürün bazlı ve haftalık indirim kampanyalarıyla milyonlarca tüketicinin ilgisini çekmeye devam eden CarrefourSA Market, geçtiğimiz günlerde market fiyatlarında değişiklik yaptığını duyurdu. Piyasa Kurumu'nun resmi internet sitesinde yayınlanan duyuruya göre, 23 Ekim Pazartesi'ye kadar pek çok sebze ve meyveler uygun fiyatlarla satışa sunulacak. İşte CarrefourSA Market'in önümüzdeki haftaya kadar indirimli fiyatlarla satmaya devam edeceği yiyeceklerden bazıları:

CarrefourSA indirim kampanyası