CarrefourSA kasım ayına özel kırmızı ette indirim yaptı! Yüzde 20'lik indirim o tarihe kadar sürecek

Hafta sonu CarrefourSA Market'ten güzel haberler geldi. Rekor seviyelere çıkan et fiyatlarında indirime gittiğini açıklayan market zinciri, indirim fırsatlarının sadece düzenli müşteriler için geçerli olduğunu açıkladı. Detaylar burada..

CarrefourSA kasım ayına özel kırmızı ette indirim yaptı! Yüzde 20'lik indirim o tarihe kadar sürecek

Kırmızı et fiyatları geniş bir yelpazede rekor seviyelere yükseldi; bu da pek çok tüketicinin ayda bir veya hiç et yiyemediği anlamına geliyor. Ekonomik nedenlerden dolayı temel hakları olan gıdaya erişememeleri karşısında tepki gösteren tüketiciler, piyasadaki indirim kampanyalarını takip etmeye başladı.

Kampanya sayesinde artık temel ihtiyaçlarını biraz daha kolay karşılayabilen tüketiciler için son olarak CarrefourSA pazarından güzel bir haber geldi. Yapılan duyuruda kırmızı et ürünleri üzerinde fiyat değişikliğine gidildiği belirtildi.

CARREFOURSA'DAN ET ÜRÜNLERİNDE YÜZDE 23 İNDİRİM

Kırmızı et ürünleri hem paketli hem de mağazalarda satılabilen ve birçok tüketicinin ana tercihleri ​​arasında yer alan Carrefour SA Market, hafta sonu öncesinde yeni bir açıklama yayınladı. Market zinciri, satışta olan bazı kırmızı etlerin fiyatlarında değişiklik yaptığını, yüzde 23'e varan indirim fırsatlarının hala mevcut olduğunu söyledi. Market zinciri, söz konusu kampanyadan yalnızca Carrefour SA kart kullanıcılarının yararlanabileceğini, ürünlere sanal market üzerinden de ulaşılabileceğini açıkladı.

CARREFOURSA İNDİRİMLİ ET FİYATLARI

Carrefour SA market zincirinin market kartıyla ödeme yaparak sunduğu indirimli kırmızı et ürünleri tüketicilerin dikkatini çekti. Carrefour SA  Market, ilgili promosyon kapsamında fırsat ürünleri olarak satışına devam edilecek bazı ürünleri şöyle sıraladı:

CarrefourSA kasım ayına özel kırmızı ette indirim yaptı