Antalya'da Okullar Tatil mi? İşte Hava Durumu ve Son Dakika Uyarısı

Antalya 'da şiddetli yağmur etkisini sürdürüyor. Valilik tarafından yapılan açıklamada yağışların 12 Aralık tarihine kadar devam edeceği bildirildi. Peki Antalya 'da okullar tatil mi? İşte açıklama ve Antalya hava durumu.

Antalya'da Okullar Tatil mi? İşte Hava Durumu ve Son Dakika Uyarısı

Antalya 'da okullar tatil edilecek mi ? İşte hava durumu.

Antalya 'da bugün başlayan ve aralıksız şekilde devam eden kuvvetli yağmur sonrası vatandaşlar yarın okulların tatil edilip edilmeyeceğini araştırmaya başladı. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Antalya Hava durumu için şu ifadelere yer verildi:

"Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların şiddetli, il merkezi ile batı ilçelerinde aşırı olması bekleniyor."

İşte saat saat hava durumu:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan duyuruda vatandaşların sel ve su baskınlarına karşı dikkatli ve tedbirli olması gerektiği bildirildi. 

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Antalya Valiliği Twitter adresi üzerinden bir uyarı yapıldı. Yapılan uyarıda aşırı şekilde yağış beklendiği ve yağışların 11-12 Aralık tarihlerinde etkili olacağı bildirildi.

OKULLAR TATİL Mİ?

Antalya Valiliği 'nden okulların tatil edilip edilmeyeceği ile ilgili bir açıklama gelmedi. Açıklama gelir gelmez kamubulteni.com 'da olacak. Bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN